NL Limburg
06 maart 2024

Jaarvergadering met aansluitend lezing over de waterstof toepassing door Adriaan van Broekhoven.

19:00 uur jaarvergadering voor de leden
20:00 uur Adriaan van Broekhoeven technisch trainer ANWB / specialist waterstof mobiliteit zal deze lezing over de stand van ontwikkeling van Waterstoftoepassing/gebruik in de (auto) mobiliteit verzorgen.

Op onderstaande vragen gaat Adriaan van Broekhoven, jullie bijpraten:

Ontwikkelingen in waterstofland.
Waterstof gaat een steeds prominentere rol spelen in de energietransitie, wat maakt nu dat waterstof steeds belangrijker wordt? En wat zien we daarvan terug in de mobiliteit?
Bijmengen in een dieselmotor, of een verbrandingsmotor volledig op waterstof laten draaien, wat zijn de kansen en wordt dit nu ook daadwerkelijk toegepast?
Hoe werkt nu een brandstofcel, en wat komt er allemaal bij kijken? Is deze techniek volledig nieuw of kennen we een deel al van andere toepassingen in de autotechniek?
De tank drukken zijn best hoog, is dit wel veilig? En wat als dan zo’n voertuig aangeboden wordt voor reparatie, waar moeten we dan extra op letten?

Er is tevens de mogelijkheid om in de praktijk de techniek te bekijken op een echt voertuig, de ANWB WW Hyundai Nexo.

Cafe-brasserie Merode
Merodestraat 31, 6171XM Stein.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com