Onbeperkt onze artikelen lezen? Word nu nog lid!

Alleen voor leden

18 november 2022

[video] Batterijgezondheid van elektrische auto’s testen, welke tools zijn er en welke kunnen we nog verwachten?

Op vakbeurs EquipAuto zien we steeds meer fabrikanten van diagnoseapparatuur zich bezighouden met de gezondheidsstatus van een EV-batterijpakket. Welke apparatuur is er nu op de markt en wat kunnen we nog verwachten? In deze video maken we een rondgang langs diverse merken en brengen de tools in beeld.

In de video zie je apparatuur van Mahle, Bosch, Autel, Hella Gutmann, Texa en Actia. Daarnaast bezoeken we BeEnergy, een Frans bedrijf

• Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.