historie livestreams

Agenda van ATC Arnhem-Nijmegen

Onze agenda staat boordevol activiteiten voor iedereen met passie voor voertuigtechniek. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal!

Het laatste
nieuws van ATC Arnhem-Nijmegen

Nog geen nieuws van deze afdeling...

Laagdrempelige en gezellige club!

“Al 40 jaar run ik als zelfstandig ondernemer een universeel autobedrijf. Vele jonge monteurs heb ik opgeleid in die jaren. Daarnaast hebben we sinds 10 jaar een specialisatie in Amerikaanse auto’s. Deze klanten komen van heinde en ver met ingewikkelde storingen en reparaties. Graag deel ik dan ook mijn kennis met de collega’s van ATC, de club waar ik al sinds 2020, 40 jaar lid van ben. Vooral de bezoeken aan bedrijven zoals Peugeot in Frankrijk, BOSAL en de Hoogovens waren onvergetelijk. ATC is een laagdrempelige club waar kennis delen en gezelligheid elkaar afwisselen”

Hans van Leur

Eigenaar HVL USA Autobedrijf Hans van Leur

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Arnhem-Nijmegen

Jonge technici welkom

ATC is ook voor jonge technici (m/v) erg interessant. Bekijk de lopende acties om nu voordelig lid te worden. Het lidmaatschap is in combinatie met het bekende vakblad AMT Magazine.

Actief en betrokken

Onze afdeling is actief en betrokken. We proberen elke maand een interessant onderwerp te vinden om onze leden over te informeren. Bij bedrijfsbezoeken krijg je een unieke kijk in de keuken van een technisch bedrijf. Je ziet en ervaart hoe producten gemaakt worden en je krijgt een schat aan informatie van direct betrokkenen. In 2019 en 2020 hebben we o.a. bezocht: VDL Venlo ombouw politievoertuigen, Oplegger fabrikant Vlastuin in Kesteren en ook de reparatiewerkplaats van lichte vliegtuigen in Deelen.

Livestreams

ATC organiseert regelmatig overkoepelende Livestreams met interessante onderwerpen. Toegankelijk voor alle leden. Recente onderwerpen: De vliegende auto, Sensoren & kalibreren en Luchtvering, lust of lastig.

Lezingen vaste locatie

Op onze vaste locatie in Hotel Restaurant ‘Het Wapen van Elst’ in Elst, tussen  Arnhem en Nijmegen, organiseren wij onze lezingen. De lezingen gaan over onderwerpen uit diverse branchesectoren waar gemotoriseerde voertuigen een rol spelen. Dus niet per definitie over auto’s. Altijd met een technisch tintje, toegankelijk voor alle niveaus. Voorbeelden: Ruitreparatie Glasstech, Eurol olie en additieven, ADAS-systemen Explora.

Het Wapen van Elst – routebeschrijving 

Bekijk het bestuur van Arnhem-Nijmegen

Per 30 april a.s. wordt een compleet nieuw bestuur aan u voorgesteld! Wij houden u op de hoogte.

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com