Sluit aan en laat je motor sneller lopen

Voorsprong in techniek begint bij ATC. Op elk niveau, actief en betrokken. Je voelt je hier altijd thuis.

Technisch support op alle niveaus

Bedrijfsbezoeken,excursies en (online)presentaties

Kennis delen met collega's uit de branche

Bekijk alle afdelingen

Bijzondere excursies!

“Sinds 2000 heb ik het autobedrijf van mijn ouders overgenomen en heb service en tevreden klanten voorop staan. ATC is een fijne club met interessante lezingen. Mijn vrouw gaat ook regelmatig mee op excursie, het is dus niet alleen voor mannen. Ik raad vooral jonge technici aan om zich aan te sluiten, de jeugd heeft immers de toekomst. ATC organiseert bijzondere excursies o.a. naar: Dutch Amfibious Transport ( DAT), vliegveld Teuge en ARN Tiel. Je steekt veel op door de interactie met collega’s uit het vak. En dat is ontspannend. Ik kijk uit naar de volgende excursie! ”

Erik de Bont

Eigenaar Autobedrijf de Bont, Maasbommel

Voordelen ATC lidmaatschap

ATC leden zijn breed georiënteerd met ervaring in de mobiele techniek. Samen delen we kennis en bieden we ondersteuning op alle niveaus. Met excursies en presentaties. Voor en door branchegenoten.

Excursies en (online)presentaties

Ondersteuning mobiele techniek

Up-to-date nieuwe ontwikkelingen

Kennispartner

Open en transparant

Samen komen we verder

Sluit aan bij ATC

Bijna 3.000 leden gingen je voor, ben jij de volgende? Onze leden komen uit de automobiel- en aanverwante branches. Je voelt je hier altijd thuis. Voorsprong in techniek begint bij ATC. Op elk niveau, actief en betrokken.

Ondernemers

Vakdocenten