historie livestreams

Agenda van ATC Zwolle

Onze agenda staat boordevol activiteiten voor iedereen met passie voor voertuigtechniek. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal!

Het laatste
nieuws van ATC Zwolle

Nog geen nieuws van deze afdeling...

We weten hoe het rijdt!

“Op onze website introduceren wij ons als ‘We weten hoe het rijdt!’ Onze passie voor de automotive en alle techniek daaromheen is er al heel wat jaren. Ze noemen ons niet voor niets vakidioten. We zorgen dat we up-to-date blijven, dat doen we al sinds 1955! Omdat wij naast de, door Bosch Car Service aangeboden, cursussen alles van automotive willen weten ben ik lid van ATC. Daarnaast zijn we voorstander van een bedrijfslidmaatschap om deelname aan trainingen en infoavonden te bevorderen. Dit gekoppeld aan het vakblad AMT zou voor ons een uitkomst zijn.”

Henk van Hoef

Florijn Automotive Terschuur

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Zwolle

Jong en oud welkom!

Ben je een jonge vakspecialist en wil je je kennis vergroten? Bezoek eens een van onze lezingen of ga mee op excursie. Probeer het eens als introducé van een van onze andere leden.

Leerzaam en ontspannend

Onze activiteiten zijn natuurlijk ontspannend en gezellig én je steekt er altijd veel van op. Leren en delen van kennis was nog nooit zo gemakkelijk!

Voor iedereen toegankelijk

Maak je geen zorgen, onze activiteiten zijn laagdrempelig en voor ieder lid toegankelijk. Op elk niveau. Of het nu gaat om een lezing, livestream of technische excursie, je bent van harte welkom bij ATC afdeling Zwolle!

Netwerken

Na afloop van een lezing of activiteit kun je altijd uitgebreid kennis delen met collega’s uit de branche. Gewoon bijpraten kan natuurlijk altijd, een leuke bijkomstigheid van het lidmaatschap van ATC.

Lezingen vaste locatie

Onze lezingen worden gehouden op een vaste locatie. In de brandweer kazerne Staphorst, Gemeenteweg 36, 7951 CN Staphorst.

Routebeschrijving

Bekijk het bestuur van Zwolle

Afdeling Zwolle is al heel wat jaren betrokken en actief binnen ATC Nederland. Ons bestuur bestaat uit een technisch team van enthousiaste leden met passie voor alles wat rolt!

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com