Agenda van ATC Groningen

Onze agenda staat boordevol educatieve en tevens ontspannende activiteiten. Met passie voor de mobiele techniek. In het veld en online. Nieuwsgierig? Meld je aan!

Bijzondere sprekers tijdens de lezingen!

“Sinds de overname van het autobedrijf van mijn vader 20 jaar geleden, ben ik lid van ATC. Een fijne club. Alle lezingen vind ik interessant, livestreams zijn niet helemaal mijn ding. Samen live sparren met collega’s over nieuwe ontwikkelingen en bijblijven is voor mij waardevol. Er komen echt bijzondere sprekers voorbij. Zoals Asim Saglan van Autodiagnose.eu die en prachtig verhaal hield over het zoeken naar storingen in de moderne auto. En een spreker van Car Lock Systems, die vertelde over Pass-Thru en welke ontwikkeling het bedrijf meemaakte. Ik zeg: word lid!”

Henk Jan Dijkhuizen

Eigenaar Garage Dijkhuizen, Oude Pekela

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Groningen

Onze afdeling bestaat al heel wat jaren, ons bestuur organiseert regelmatig lezingen, excursies en bedrijfsbezoeken. Voor iedereen toegankelijk.

Laagdrempelig, leerzaam en vooral gezellig! Vanzelfsprekend zijn nieuwe aanmeldingen van harte welkom. Onze leden zijn breed georiënteerd met ervaring in de mobiele techniek.

Jonge technici welkom

ATC is zeker voor jonge technici (m/v) erg interessant. Bezoek eens een van onze lezingen of ga mee op excursie. Probeer het eens als introducé van een van onze andere leden. Leren en delen van kennis was nog nooit zo gemakkelijk!

Informeer bij ons wat mogelijk is.

Livestreams

Ook biedt ATC regelmatig, via de Livestream, actuele boeiende onderwerpen voor onze afdelingen. Sinds 2020 een vast onderdeel van het landelijke programma. En gratis toegankelijk voor onze leden.

Actief en betrokken

Onze afdeling is actief en betrokken. Tijdens onze bedrijfsbezoeken krijg je een unieke kijk in de keuken. Altijd verrassend, in de praktijk zien en voelen hoe het werkt.

Lezingen vaste locatie

Noorderpoort Mobiliteit, Transport en Logistiek

Routebeschrijving

Bekijk het bestuur van Groningen

Wie zitten aan het stuur bij afdeling Groningen

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com