Word lid, verrijk je automotive kennis en ervaring

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in en rondom jouw vakgebied. Heel divers, boeiend, leerzaam én actief.

ATC laat je groeien in je vakgebied

Lezingen, bedrijfsbezoeken, excursies en demo's

Vergroot je netwerk met collega's uit de branche

Bekijk alle afdelingen

Kennis delen!

“Als allround technicus bij Ford Lommel Proving Ground heb ik met diverse aspecten van autotechnieken te maken. De nadruk ligt hierbij op diagnose. Ik geef ook diverse opleidingen carrosserie herstellingen, zoals uitdeuken zonder spuiten. Ik leerde ATC kennen via Syntra Hasselt, via collega’s en ben lid sedert 2018. De lezingen zijn goed georganiseerd en boeiend. De onderwerpen zijn heel divers. ATC is mijn ideale partner als het gaat om kennis delen met collega’s uit de branche. Excursies bij bedrijven geven je veel nieuwe inzichten. En zijn ontspannend en leerzaam!”

Mario Vannoppen

Allround Technicus, Ford Lommel Proving Ground

Voordelen ATC lidmaatschap

ATC leden zijn breed georiënteerd met ervaring in de mobiele techniek. Samen delen we kennis en bieden we ondersteuning op alle niveaus. Met excursies en presentaties. Voor en door branchegenoten.

Lezingen, bedrijfsbezoeken en excursies

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Verruim je technische kennis rondom je vakgebied

Theorie en praktijk op elkaar afstemmen

Kennis en ervaring delen geeft nieuwe inzichten

Netwerken met vakgenoten uit de mobiliteitssector

Sluit aan bij ATC

Bijna 3.000 leden gingen je voor, ben jij de volgende? Onze leden komen uit de automobiel- en aanverwante branches. Je voelt je hier altijd thuis. Voorsprong in techniek begint bij ATC. Op elk niveau, actief en betrokken.

Ondernemers

Vakdocenten