Word lid, verrijk je automotive kennis en ervaring

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in en rondom jouw vakgebied. Heel divers, boeiend, leerzaam én actief.

ATC laat je groeien in je vakgebied

Lezingen, bedrijfsbezoeken, excursies en demo's

Vergroot je netwerk met collega's uit de branche

Bekijk alle afdelingen

Mee evolueren met de nieuwe technieken.

“Als erkend Auto-Expert is het onze plicht mee te evolueren met de nieuwe technieken toegepast in de hedendaagse voertuigen. Het lidmaatschap van ATC-Vlaanderen is zeker een meerwaarde in het uitoefenen van mijn beroep. Ik kan op regelmatige basis zeer interessante lezingen bijwonen en ook de website waar ik met vragen terecht kan is eveneens zeer nuttig. Ik ben inmiddels 16 jaar een tevreden lid van ATC-Vlaanderen. Behalve bijkomende kennis heb ik vele contacten kunnen leggen met vakmensen in alle domeinen van de automobiel.”

Denis Luyts

Erkend Auto-Expert - Expertisebureau LUYTS & CO

Voordelen ATC lidmaatschap

ATC leden zijn breed georiënteerd met ervaring in de mobiele techniek. Samen delen we kennis en bieden we ondersteuning op alle niveaus. Met excursies en presentaties. Voor en door branchegenoten.

Lezingen, bedrijfsbezoeken en excursies

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Verruim je technische kennis rondom je vakgebied

Theorie en praktijk op elkaar afstemmen

Kennis en ervaring delen geeft nieuwe inzichten

Netwerken met vakgenoten uit de mobiliteitssector

Sluit aan bij ATC

Bijna 3.000 leden gingen je voor, ben jij de volgende? Onze leden komen uit de automobiel- en aanverwante branches. Je voelt je hier altijd thuis. Voorsprong in techniek begint bij ATC. Op elk niveau, actief en betrokken.

Ondernemers

Vakdocenten