historie livestreams

Agenda van ATC Deventer-Zutphen

Onze agenda staat boordevol activiteiten voor iedereen met passie voor voertuigtechniek. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal!

ATC inspireert en helpt je verder!

“Al jaren lees ik het blad AMT, toen Henk Deunk mij vroeg lid te worden van ATC heb ik geen moment getwijfeld. Als ondernemer ondersteun ik graag waar nodig. Zo ben ik ook actief in het bestuur als PR en sitebeheerder. Het is belangrijk dat de club verjongt, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik ben een man van de praktijk en autodidact ingesteld. Leren en doen zijn voor mij vanzelfsprekend. Meestal ben ik wel aanwezig bij een lezing of excursie. De demonstratie (technisch)glasblazen vond ik erg leuk, ik mocht een kunstwerkje blazen en dat lukte ook nog!”

Matthijs Leussink

Eigenaar VAG Performancecenter en Trekhaakoog

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Deventer-Zutphen

ATC Deventer-Zutphen is enthousiaste en actieve afdeling met ruim 120 leden en een aantal supporters die ons een warm hart toedragen. Tevens hebben we een groot netwerk van geïnteresseerde bedrijven in de omgeving die ons voorzien van de nodige informatie. Onze leden zijn breed georiënteerd en allemaal afkomstig uit de mobiele techniek.

Iedereen is welkom!

Spreekt de mobiele techniek jou aan of werk je al in een soortgelijke branche? Je vindt bij ons collega’s uit verschillende disciplines. Kom eens kennismaken, je voelt je hier gelijk thuis!

Excursies en Lezingen

De verhouding tussen onze excursies en lezingen is ongeveer 60-40. We zijn dus vaker buiten de deur dan binnen. Onze leden zijn erg geïnteresseerd in onze excursies, ze worden dan ook druk bezocht! Ook voor onze lezingen geldt dat we altijd verschillende sprekers hebben en prikkelende onderwerpen.

Livestreams

Regelmatig biedt ATC via de Livestream actuele boeiende onderwerpen voor de afdelingen. Sinds 2020 een vast onderdeel van het landelijke programma. Natuurlijk gratis voor onze leden.

Netwerken

Een prettige bijkomstigheid is het netwerken tijdens de excursies en na de lezingen. Je kan eenvoudig jouw kennis delen met collega’s. Altijd in een ontspannen sfeer even je batterij weer opladen, hoe fijn is dat!

Vaste lezinglocatie

Onze vast lezinglocatie is het Kulturhus ‘t Kruispunt,  Verwoldseweg 1, 7245 AG Laren (Gld.)

Routebeschrijving

Bekijk het bestuur van Deventer-Zutphen

Onze afdeling is erg actief en heeft ruim 120 leden. Nieuwsgierig naar de samenstelling van ons bestuur?

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com