historie livestreams

Netwerken doe je samen met ATC

Oprecht kennis delen met vakgenoten is een belangrijke pijler van ATC. Tijdens onze excursies en lezingen kan je al je collega’s leren kennen. Voor uitwisseling van ervaringen.

Netwerken met ATC

Oprecht kennis delen met vakgenoten is een belangrijke pijler van ATC. Tijdens onze excursies en lezingen kan je al je collega’s leren kennen. Voor uitwisseling van ervaringen. Wat ging er goed en wat ging er mis. Voor nu en later voor een collegiaal advies.

Natuurlijk loop je tijdens je werk tegen vraagstukken aan die je graag wil oplossen. Netwerken met ATC biedt volop mogelijkheden om samen met collega’s uit de branche te sparren over deze vraagstukken. Wij bieden je een fijne ongedwongen omgeving waar je altijd terecht kan.

Of dat nu is bij een megalezing, livestream of op bedrijfsbezoek; overal heb je de mogelijkheid om te netwerken. Een prettige bijkomstigheid van het ATC-lidmaatschap!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.