historie livestreams

Agenda van ATC Utrecht

Onze agenda staat boordevol activiteiten voor iedereen met passie voor voertuigtechniek. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal!

Blij met bedrijfslidmaatschap!

“Met mijn vader ging ik al als introducé mee naar lezingen en excursies. Daarna ben ik zelf lid geworden. Onlangs sloot mijn werkgever een bedrijfslidmaatschap af, voor de technici binnen ons team. Daar zijn we superblij mee. Ik ben steeds weer verrast door hetgeen georganiseerd wordt. Van een bezoek aan de BOSAL uitlaatfabriek, de DAF-fabriek, tot musea, nooit gedacht daar ooit te komen. Ik heb dagelijks een uitlaat in mijn handen, maar geen idee hoe die gemaakt werd. De kracht van ATC is het kijkje achter de schermen. En zo je kennis vergaren. Wie wil dat nou niet!”

Martijn Schuijlenburg

Diagnose technicus, Autobedrijf Vossestein

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Utrecht

De afdeling ATC Utrecht is in 1948 opgericht als ATC ’t Sticht. “Het Sticht” is de oude naam van een gebied ongeveer zo groot als de huidige provincie Utrecht. In de loop der jaren is het een bloeiende afdeling geworden, waar veel kennis en branchegenoten samenkomen.

Meepraten met branchegenoten inspireert!

Leden uit branchesectoren, waarin gemotoriseerde voertuigen een rol van betekenis spelen, treffen elkaar maandelijks voor een lezing, bedrijfsbezoek of andere activiteit.

Belangrijke pijler is de gezamenlijke binding o.a. door het met regelmaat samenkomen en uitwisselen van kennis en expertise. Tijdens afdelingsavonden toont een specialist, met specifieke kennis over een onderwerp gerelateerd aan de mobiliteitsbranche, de ins en outs van zijn vakgebied.

Iedereen is welkom!

ATC-activiteiten zijn laagdrempelig en bestemd voor jong en oud. Ons doel is om, in een ontspannen en vriendschappelijke sfeer, jouw kennis op specifieke deelgebieden te vergroten. Als introducé(e) van één van de leden ben je altijd van harte welkom om zo’n presentatie eens in de praktijk mee te maken. Daarna kan je overwegen om zelf lid te worden.

Livestreams

ATC organiseert een aantal keer per jaar bijzondere Livestreams.
Sinds 2020 is deze online-activiteit een vast onderdeel van het landelijke programma. Vanzelfsprekend gratis toegankelijk voor leden.

Vaste lezinglocatie

Behalve in de maanden januari, juli en augustus, treffen we elkaar maandelijks op dinsdagavond bij MBS Beton ( 1ste etage) Energieweg 2   3762 ET  SOEST

Bekijk het bestuur van Utrecht

De afdeling ATC Utrecht is in 1948 opgericht als ATC ’t Sticht, de oude naam van een gebied ongeveer zo groot als de huidige provincie Utrecht. Een afdeling met een actief bestuur.

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com