historie livestreams

Agenda van ATC West-Brabant

Onze agenda staat boordevol activiteiten voor iedereen met passie voor voertuigtechniek. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal!

Het laatste
nieuws van ATC West-Brabant

Nog geen nieuws van deze afdeling...

ATC is er voor jong en oud!

“Sinds mijn schooljaren in Limburg ben ik al lid. En na onze verhuizing 25 jaar geleden, bij de afdeling West Brabant. Ik heb een expertise bureau dat gespecialiseerd is in zwaar materieel & techniek. Denk aan schade aan wegtransport materieel, agrarisch werkmaterieel, brandoorzaak onderzoek etc. Met veel plezier schrijf ik columns voor het blad AMT over deze bijzondere technische schades. Ik heb een brede interesse dus er is altijd een lezing of excursie die mij aanspreekt. De evenementen zijn altijd vernieuwend en aangenaam. En ik blijf altijd op de hoogte.”

Marcel Zuidgeest

Eigenaar ZTA Expertise BV.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling West-Brabant

Jong en oud welkom!

Ben je een jonge vakspecialist en wil je je kennis vergroten? Bezoek eens een van onze lezingen of ga mee op excursie. Probeer het eens als introducé van één van onze andere leden.

Leerzaam en ontspannend

Onze activiteiten zijn natuurlijk ontspannend en gezellig én je steekt er altijd veel van op. Leren en delen van kennis was nog nooit zo gemakkelijk!

Voor iedereen toegankelijk

Maak je geen zorgen, onze activiteiten zijn laagdrempelig en voor ieder lid toegankelijk. Op elk niveau. Of het nu gaat om een lezing, livestream of technische excursie, je bent van harte welkom!

Netwerken

Na afloop van een lezing of activiteit kun je altijd uitgebreid kennis delen met collega’s uit de branche. Gewoon bijpraten kan natuurlijk altijd, een leuke bijkomstigheid van het lidmaatschap van ATC.

Lezingen vaste locatie

Onze lezingen worden gehouden op onze vaste locatie. De Kievitslaar, Rijsbergseweg 354 te Breda – Routebeschrijving

Bekijk het bestuur van West-Brabant

Het bestuur van afdeling West Brabant bestaat uit zes enthousiaste leden. Je bent van harte welkom!

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com