historie livestreams

Kennis delen met leerlingen

“Al heel wat jaren lees ik het blad AMT. 15 jaar geleden ben ik tevens lid geworden van ATC, een prettige aanvulling voor mijn werk als docent. Graag volg ik de gecombineerde lezingen en livestreams van AMT & ATC die bij me passen. Gezellig samenzijn met andere bekenden uit het vak is ontspannend. En je steekt er altijd veel van op. Die ervaring deel ik graag met mijn leerlingen. Altijd leuk om vernieuwende onderwerpen met praktijkvoorbeelden te laten zien. Zo probeer ik jonge leerlingen te enthousiasmeren voor het vak. Het blad AMT ligt bij ons standaard in de klas. ”

Nico Kuipers

Docent Mobiliteit en Transport - Carmel College

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Twente

De deuren van afdeling Twente staan wagenwijd open voor iedereen met passie voor de mobiele techniek. We zeggen het niet voor niets: ‘Ie bint welkom biej’ ons, kumpt erin en loat oe verrassen!’

Actief en betrokken

Ons jonge bestuur zorgt met veel plezier voor lezingen met afwisselende onderwerpen. Ook kunnen leden deelnemen aan interessante dag- of avondexcursies. We geven een unieke kijk in de keuken bij verschillende bedrijven. Zoals bijvoorbeeld een middagje bij Trioliet in Oldenzaal, of naar Twente Milieu. Ongedwongen, leerzaam, maar vooral een heerlijk dagje uit met collega’s uit het vak. Laat je verrassen en kom een keer mee als introducé!

Meerdaagse excursies

ATC Twente organiseert normaliter elke twee jaar een meerdaagse excursie. Onze laatste meerdaagse trips gingen naar Airbus in Hamburg en Mercedes in Bremen in 2017. VW en Autostad Wolfsburg in 2015 en Audi Antwerpen en Autoworld Brussel in 2013. In 2023 bezochten we o.a. Ford en Deutz in Keulen.

Ongedwongen

Voordat de lezing op onze vaste locatie begint, kun je even kennis maken met de andere leden. Wij zijn blij met de vrij grote groep vaste bezoekers in diverse leeftijden. Binnen de groep is er een grote diversiteit aan technische interesse en kennis. Op ieder niveau. En natuurlijk is er gelegenheid om na de lezing gezellig samen te zijn onder het genot van een drankje. Bij ATC Twente zijn niet alleen vakbroeders, maar ook vakzusters van harte welkom!

Lezinglocatie in Wierden

Onze lezingen worden vanaf september 2023 gehouden bij Ontmoetingscentrum Wierden, Spoorstraat 7, Wierden.

De lezingen worden meestal gehouden op de tweede dinsdag van de maand.

Routebeschrijving
Lezingslokatie
Je kunt ook ons oude archief bekijken, om de voorgaande activiteiten te bekijken!

Bekijk het bestuur van Twente

Maak kennis met de mensen die deze lezingen organiseren, de mannen en vrouwen die hun uiterste best doen, om er voor te zorgen, dat jouw kennis van techniek op alle gebieden wordt geprikkeld!

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com