Agenda van ATC Twente

Onze agenda staat boordevol educatieve en tevens ontspannende activiteiten. Met passie voor de mobiele techniek. In het veld en online. Nieuwsgierig? Meld je aan!

De livestreams zijn top!

“Een aantal jaren geleden ben ik via mijn vorige werkgever lid geworden van ATC. Een fijne laagdrempelige club. Sinds een paar jaar heb ik mijn eigen autobedrijf en leid ik BBL leerlingen op. Ik volg trouw elke lezing en livestream, daar steek je echt veel van op. In ons vak moet je altijd bijblijven. Met ATC gaat dat vanzelf. De onderwerpen zijn boeiend en divers. Ik betrek mijn leerling ook graag bij lezingen van ATC. Altijd leerzaam en ontspannend. Ook hij is enthousiast. Echt top hoe ze in de afgelopen lastige tijd de livestreams hebben opgezet! Blij dat ik lid ben.”

Peter Fokke

Eigenaar Autobedrijf Ante Hardenberg

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Twente

De deuren van afdeling Twente staan wagenwijd open voor iedereen met passie voor de mobiele techniek. We zeggen het niet voor niets: ‘Ie bint welkom biej’ ons, kumpt erin en loat oe verrassen!’

Actief en betrokken

Ons jonge bestuur zorgt met veel plezier voor lezingen met afwisselende onderwerpen. Ook kunnen leden deelnemen aan interessante dag- of avondexcursies. We geven een unieke kijk in de keuken bij verschillende bedrijven. Zoals bijvoorbeeld een middagje bij Twente Milieu. Ongedwongen, leerzaam, maar vooral een heerlijk dagje uit met collega’s uit het vak. Laat je verrassen en kom een keer mee als introducé!

Meerdaagse excursies

ATC Twente organiseert normaliter elke twee jaar een meerdaagse excursie. Onze laatste meerdaagse trips gingen naar Airbus in Hamburg en Mercedes in Bremen in 2017. VW en Autostad Wolfsburg in 2015 en Audi Antwerpen en Autoworld Brussel in 2013. In 2019 bezochten we de Techno Classica in Essen.

Ongedwongen

Voordat de lezing op onze vaste locatie begint, kun je even kennis maken met de andere leden. Wij zijn blij met de vrij grote groep vaste bezoekers in diverse leeftijden. Binnen de groep is er een grote diversiteit aan technische interesse en kennis. Op ieder niveau. En natuurlijk is er gelegenheid om na de lezing gezellig samen te zijn onder het genot van een drankje. Bij ATC Twente zijn niet alleen vakbroeders, maar ook vakzusters van harte welkom!

Lezinglocatie in Wierden

Wij houden onze lezingen in Zalencentrum Het Anker, Wilhelminastraat 28 in Wierden. Goed bereikbaar en met voldoende parkeermogelijkheden. De lezingen worden – zodra het weer mag – gehouden op de eerste dinsdag van de maand.

Routebeschrijving het Anker

Je kunt ook ons oude archief bekijken, om na te genieten van voorgaande lezingen!

Bekijk het bestuur van Twente

Maak kennis met de mensen die deze lezingen organiseren, de mannen en vrouwen die hun uiterste best doen, om er voor te zorgen, dat jouw kennis van techniek op alle gebieden wordt geprikkeld!

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com