historie livestreams

Bedrijfsbezoeken en excursies

ATC organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken of technische excursies. Per afdeling of als Mega-event met meerdere afdelingen samen. Zo krijg je een unieke kijk in de keuken!

Samen met collega's uit de branche

Een perfect moment om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de mobiele techniek te bekijken, te voelen en te ervaren.

In Nederland en over de grens

Dichtbij of ver weg. ATC zorgt voor een uniek dagje uit naar leveranciers of bedrijven uit de mobiele industrie.

Technische excursies

ATC organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken of technische excursies. Per afdeling of als Mega-event met meerdere afdelingen samen. Zo krijg je een unieke kijk in de keuken van een bedrijf, bij een leverancier of fabrikant.

Tijdens deze bedrijfsbezoeken of technische excursies krijg je de kans direct de praktijk te zien en te ervaren. Bij technische excursies vertellen leveranciers en fabrikanten je over de ontwikkeling van bepaalde producten. Ook mag je meekijken tijdens de productie.

Naast hightech zaken is er veel aandacht voor het echte vakmanschap. Je zult verbaasd zijn over de talenten waarover ze beschikken om een product van a tot z te realiseren. Zo ervaar je pas echt de passie voor techniek!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.