historie livestreams
10 november 2021

Alle ATC-AMT livestreams zijn terug te zien!

AMT en ATC hebben samen een behoorlijke reputatie opgebouwd als het gaat om goed bezochte livestreams. Ons livestreams zijn niet alleen uitdagend en technisch, maar worden ook verteld door praktijkmensen, gelardeerd met vele voorbeelden. Tijdens de livestreams kijken geregeld meer dan 500 personen in 1 keer, wat best super te noemen is!  Het beste is natuurlijk om mee te doen met zo’n livestream, die we bewust geen webinair hebben genoemd, omdat de deelnemers bij ons de gelegenheid hebben om “in te breken” in de presentatie door hun vragen  te stellen.  Deze worden dus gedurende de presentatie behandeld op het moment dat het onderwerp speelt. Dus net alsof je er live bij bent! Ent dat is ook precies onze bedoeling.

Al deze livestreams zijn voor ATC leden terug te kijken op deze ATC website, door eenvoudig in te liggen met hun ATC inlog.
Dan worden alle “verborgen”artikelen zichtbaar !

klik hier voor het overzicht van terug te kijken livestreams

Van bijna alle livestreams heeft AMT  een artikel gemaakt, welke geplaats zijn in het AMT magazine en is dit inmiddels ook vaak terug te vinden op  AMT digitaal, on-line dus.
(inloggen doe je daar met je AMT inlog , dat is een andere dan de ATC inlog)

Daar waar het artikel gevonden kan  worden via een eenvoudige link is deze link opgenomen in de terugblik van de livestream, die middels de AMT inlog te zien is.

Ten overvloede:

Alle events ( lezing, excursie, bedrijfsbezoek, livestream, beurs, etc.) worden automatisch “terugblikken” wanneer de datum van het event verstreken is.  De terugblik geeft in dat geval niet alleen het event artikel, maar is dan door de afdeling ook verzien van terugblik tekst en mogelijk een verslag met foto’s…    In principe is dit vrij te bekijken, livestreams en sommige andere terugblikken zijn voorbehouden aan de ATC leden.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.