historie livestreams
21 februari 2024

ATC blikt terug op succesvolle Auto Prof 2024

Vereniging ATC kijkt terug op een succesvolle Auto Prof in Gorinchem. De vijf sprekers in de ATC Kennisdome trokken regelmatig volle zalen, soms zelfs tot buiten de muren van het theater. 

Robby Camps legt uit hoe de Formule 1-powertrain werkt.

Er was dan ook voor elk wat wils. Robby Camps vertelde over de hybride powertrain van Formule 1-auto’s terwijl Iwan Kennis hardnekkige storingen uit zijn praktijk als diagnosetechnicus deelde. The DPF Doctor reisde met zijn team af uit het Verenigd Koninkrijk en gaf praktische tips over het langer laten leven van een dieselroetfilter.

Ook EV-techniek kwam riant aan bod. Arjan van Doorn, ATC-lid en tot voor kort werkzaam voor SAIC Motor, scheen zijn licht over de invloed van solid state-batterijen, wetgeving en laadinfrastructuur. Adriaan van Broekhoven, van de ANWB, deelde juist de nieuwste inzichten over het gebruik van waterstof in personenauto’s.

Uitdagende quiz

Nog geen 20 procent van de deelnemers had alle antwoorden goed.

Op de ATC-stand konden bezoekers deelnemen aan een technische quiz, waarbij ze van zeven componenten de functie moesten benoemen. Een flinke uitdaging, zo bleek, want nog geen 20 procent van alle inzenders haalde de maximale score. De winnaars zijn:

– H. van den Velde
– Willem, werkzaam bij Garage Geurtsen
– Marit van Roosmalen
– Fatih, werkzaam bij Autodistrict
– Czarek, werkzaam bij Alfrink Automotive
– Mark Proper

Zij winnen een gratis ATC-lidmaatschap tot en met 31 december 2024! Helaas beschikken we niet van alle winnaars over de juiste contactgegevens. Ben of ken je een van de winnaars? Mail jouw gegevens naar pr@verenigingatc.com.

Bekijk ook nog even de uitslag van de quiz!

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.