NL Rotterdam
Lezing | 04 april 2012

2012-04-04 SME bezoek aan Cristal Company

Al vroeg waren de SMEers onderweg naar Heinenoord om een bezoek te brengen aan Cristal Company.
Cristal Company is een fabrikant van kogelwerend veiligheidsglas wat voor zeer veel doeleinden wordt gebruikt vertelde de managing director dhr W.Moniharapon in zijn ontvangst verhaal. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van de glas toepassingen die door Cristal Company worden gefabriceerd. U begrijpt dat de ruiten bestand moeten zijn tegen druk, munitie, explosieven enz. Enige toepassingen zijn, beglazing voor gepantserde auto’s, stuurhut ruiten voor schepen die te maken kunnen krijgen met piraterij, in bankgebouwen, als vloer in torenkranen enz. in een groot deel van de wereld worden hun producten geleverd. Nelson Mandela zijn mercedes is ook voorzien van ruiten die gemaakt zijn in Heinenoord.
Na de inleiding zijn we de fabriek in gegaan waar we het hele fabricage proces hebben kunnen volgen. Zeer indrukwekkend om te zijn met welke precisie dit wordt gedaan.
We hebben genoten van deze SME ochtend en zijn de heer Moniharapon erkentelijk dat we zijn mooie fabriek mochten bezoeken.
Foto’s van deze excursie KLIK OP ONDERSTAANDE LINK
https://picasaweb.google.com/104501025267495048573/20120404ExcursieNaarC…
Met vriendelijke groet,
vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster

2012-04-04 SME bezoek aan Cristal Company

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com