Bedrijfslidmaatschap
NL Rotterdam
Lezing | 18 april 2012

2012-04-19 Reis naar Morgan

Voor dit jaar leidde de reis, waarbij ook “onze” dames van de partij waren, ons naar het mooie Engeland.
Woensdag 18 april 2012 vertrok de bus vanuit Ridderkerk naar de haven van Europoort. Na het inchecken zocht een ieder zijn hut op om vervolgens om 19.30 uur gezamenlijk met elkaar te gaan genieten van het dinerbuffet. Het buffet had voor ‘elk wat wils’ en de bediening was erg vriendelijk. Na het diner werd er nog gezellig geborreld op de diverse dekken waar live muziek was.
Donderdag 19 april 2012 vroeg op (echt vroeg – tijd is 1 uur vroeger dan in Nederland) om te ontbijten en daarna rond 08.00 uur te ontboarden. Allemaal terug in de bus en tijd om kennis te maken met Kees met een “C”. We hebben Kees in de bus nog uitgelegd dat zijn bagage echt onder in de bus erbij kon. Maar neen, deze had Kees nog nodig!!! En dat hebben we geweten! Een goede cateraar die Kees! Kaas, worst, crackers, likeur, ….teveel om op te noemen. Nog bedankt Cees!
Ons doel voor deze eerste dag was de Morgan fabriek te gaan bezoeken. Rond lunchtijd kwamen we daar aan en werden hartelijk ontvangen door Wouter Dekker Morgan importeur in Nederland bij Nimag. Eerst hebben we de lunch met elkaar genuttigd. Echt een heerlijke Engelse lunch. Sandwiches, cakes, sap, thee en noem maar op. Na het bekijken van een introductiefilm zijn we in 3 groepen uiteen gegaan voor de rondleiding door de fabriek. Wat was dit genieten voor elk! Dit is nog eens een echte fabriek. Van zeer dichtbij was al het handwerk te bewonderen. We begrijpen nu nog beter het prijskaartje welke aan de Morgan hangt.
Na de rondleiding nog een drankje gehad te hebben, zijn we weer in de bus gestapt op weg naar het hotel in Tewkesbury, via een erg mooie route met uitleg door, we mogen nu wel zeggen, “onze” chauffeur Frans.
Kwamen tijdig aan bij ons hotel, wat werkelijk schitterend ligt op een heuvel met km’s of moeten we mijlen “uitzicht” zeggen. ’s Avonds met elkaar gedineerd in Engelse stijl.
Vrijdag 20 april 2012 na met zijn allen op tijd ontbeten te hebben op weg naar Warwick Castel. Dit was echt niet zo maar een kasteel. Mooi om te zien, zowel van binnen als van buiten. Een schitterend park eromheen en activiteiten zoals een roofvogelshow en een reusachtige trebouchet (catapult) die werd afgevuurd.Dit was ook meer dan de moeite waard.
Vervolgens voor een korte tussenstop naar Stratford-upon-Avon gereden. Erg leuk stadje waar William Shakespeare (1564-1616) was geboren. Wel een beetje jammer dat het typisch Engels weer was: ‘raining cats and dogs’.
Ter afsluiting van de dag hebben we in Birmingham een vaartocht gemaakt met een kanaalboot. Zeker leuk om eens mee te maken. Er was wel enige hilariteit, daar er een ‘klassenverschil’ in de boten was.
’s Avonds weer gedineerd in het hotel waar we opnieuw van een heerlijk 3 gangen keuze menu mochten genieten. Al weer de laatste avond en zaterdag weer vroeg op voor de terugreis.
Zaterdag 21 april 2012 na het ontbijt en inladen van de bagage in de bus ging de rit dit keer naar York. Daar aangekomen kreeg je ruimschoots de tijd om het Railway museum en/of York te bezoeken. Een museum waar genoeg te zien was en een centrum waar dit al niet minder was.
Eind van de middag op weg naar de boot voor de terugreis naar Nederland. Van een goed buffet weer kunnen genieten, vrolijke Philipijnen, een jarige Jan (??), heerlijke drankjes, lekkere slaapmutsjes….
Zondag 22 april 2012 kwamen we om 9.00 uur weer aan in de Europoort en is deze weer geslaagde en gezellige reis helaas al weer achter de rug! Een ieder heeft genoten en kijkt al weer uit naar de volgende reis.
Met de ATC kom je nog eens ergens !!!
Foto’s van deze reis KLIK OP ONDERSTAANDE LINK
https://picasaweb.google.com/104501025267495048573/20120407EngelandReisN…
Met vriendelijke groet,
vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster

2012-04-19 Reis naar Morgan

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com