Bedrijfslidmaatschap
NL Rotterdam
Lezing | 05 oktober 2013

2013-10-05 Jaarlijkse ATC afd. Rotterdam oldtimerrit

2013-10-05 Jaarlijkse ATC Rotterdam oldtimerrit

5 oktober heeft de jaarlijkse ATC oldtimerrit plaats gevonden.
Deze rit is primair bedoeld voor de oudere auto’s en de cabriolet maar wilt u deelnemen aan de rit met een normale gebruikswagen dan bent u ook van harte welkom.
We verzamelden, net als de vorige keer, in Barendrecht bij pannenkoekenhuis de Oude Maas, waar we de dag begonnen met koffie en heerlijk appelgebak.
De rit ging naar Heerjansdam, waar we de polder indoken, naar de Alblasserdamse brug, en toen de Alblasserwaard in.
In deze prachtige en landelijke polder waren door Gerrit Konijnendijk en Ton Remans de mooiste weggetjes uitgezocht om via deze weggetjes uiteindelijk in Ameide terecht te komen.
In het oude en leuke plaatsje Ameide werden de wagens op de parkeerplaats gezet en konden bewonderd worden door de aanwezigen.
Toen was het tijd voor een drankje en een heerlijke lunch in restaurant “t Wapen van Ameide waar het erg gezellig was.
Na de lunch werd het plaatsje Ameide bezichtigd en om 14.30 uur zaten alle 84 deelnemers gereed om te genieten van de uilenshow, wat buitengewoon interessant was.
Ik hoop dat u geniet van de foto’s gemaakt door Paul Dammes en ons lid Jan Kooistra die ondanks dat hij per ongeluk een aantal foto’s heeft gewist, toch kans heeft gezien er een goed beeld van deze zeer geslaagde dag te maken.
Het bestuur is Jan en Paul zeer erkentelijk hier voor.

Foto’s van deze oldtimerrit KLIK OP ONDERSTAANDE LINKhttps://picasaweb.google.com/104501025267495048573/20131010Oldtimerrit?a…

Met vriendelijke groet,
vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com