Bedrijfslidmaatschap
NL Rotterdam
Lezing | 21 januari 2014

2014-01-21 Verslag Geschillen Commissie

2014-01-21 Verslag Geschillen Commissie

Verslag
Dinsdag 21 januari 2014; Geschillencommissie voertuigen
Dat dit bij veel mensen leefde bleek uit deze door ruim 65 mensen bezochte avond. ( waaronder diverse introducés ) Ons nieuwe lid Gerard den Dekker ( voorheen lid van de afd Den Haag) in z’n functie van Senior deskundige Commissie Voertuigen kwam ons bijpraten over de door velen onverwachte voetangels en klemmen in een overeenkomst of bij klachten over een reparatie! Dikwijls komt men er bij eenvoudige geschillen onderling wel uit maar er blijven altijd klachten over waarbij partijen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan! Men kan dan z’n recht zoeken bij de rechtbank i.s.m. een rechtsbijstand advocaat. Een andere mogelijkheid is de geschillencommissie in den Haag ( hoofdzakelijk voor de consument) Men kan ook aankloppen bij het BOVAG bemiddelingsbureau. Bij dit bureau komen jaarlijks zo’n 400 klachten binnen waarvan zo’n 240 een inschakeling van een van de vier beschikbare deskundigen (waaronder ook Gerard den Dekker) vereisen. De meeste technische klachten behelzen:
1/ Motorische klachten: vervuiling/olieverbruik, brandstofverbruik, distributie e.d.
2/ Versnellingsbakken: automaat en DSG .
3/Aandrijving: assen en trillingen.
4/Elektrische storingen.
5/Carrosserie: lakproblemen e.d.
Er kwamen diverse opmerkingen en vragen die aan de hand van voorbeelden afdoende beantwoord werden. Wij bedanken Gerard voor een inzicht in deze voor velen van ons toch wel moeilijke materie en voor z’n gevleugelde opmerking : Je hebt deskundigen en experts!
Ook uit deze avond bleek maar weer eens dat je ook voor het oplossen van meningsverschillen met klanten van een autobedrijf je de ATC hard nodig hebt om je recht te kunnen krijgen!

Foto’s van deze avond KLIK OP ONDERSTAANDE LINK
https://picasaweb.google.com/104501025267495048573/20140121GeschillenCom…

Met vriendelijke groet,
vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com