Bedrijfslidmaatschap
NL Rotterdam
Lezing | 25 maart 2014

2014-03-25 Verslag van Tecnisch specialist Marc van der Linde

2014-03-25 Tecnisch specialist Marc van der Linde

Verslag van dinsdag 25 maart 2014 de infoavond door Marc v d Linden voor de ATC afd Rdam.
Marc’s opleiding bestaat uit MTS Werktuigbouwkunde/ Motorvoertuigentechniek. In 1988 ging hij werken als technisch trainer bij BMW Group Nederland. Na 18 jaar trainingen van hoge kwaliteit voor de BMW dealerorganisatie verzorgd te hebben ging Marc als z.g “zij instromer” in het reguliere onderwijs zijn loopbaan voortzetten. Hier bleek hem al gauw dat de leerlingen toch dikwijls de nodige achtergrond informatie over het hoe en waarom van de moderne autotechniek missen. Dit bracht hem op het idee om een eigen website op te zetten om hierop allerlei info c.q. beschrijvingen te kunnen plaatsen omtrent veel gebruikte onderdelen, materialen en constructies van de diverse merken voertuigen. Deze avond ging dan ook over de vele infomogelijkheden die via Marc’s eigen website te verkrijgen zijn. Zie hiervoor ook : www.technisch-specialist.nl Op deze site vinden we artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals o.a. artikelen over metaalbewerking, verstelbare kleptiming, verlichting, lucht- c.q. rolweerstand, kreukelzones, gordelspanners en de ontwikkelingen hierin. Naast de werking en beschrijving, incl. veel duidelijke afbeeldingen, ook diverse korte en langere filmpjes die dikwijls zeer verhelderend blijken te werken. Ook de nieuwste technieken worden niet geschuwd en daarom regelmatig weer door Marc aangevuld! Via deze website kan een student en zeker ook de docent in eigen tijd en onafhankelijk van school studeren.
Ook uit deze avond bleek eens te meer dat je de ATC hard nodig hebt om, zoals ook weer bleek uit deze infoavond, je werknemers en jezelf up to date te krijgen/houden! www.technisch-specialist.nl is echt: “Leren met Plezier!”

Voor foto’s van deze avond KLIK OP ONDERSTAANDE LINK

Klik hier

Met vriendelijke groet,
vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com