Bedrijfslidmaatschap
NL Rotterdam
Lezing | 15 april 2014

2014-04-15 Verslag Infoavond verzorgd door ACtronics

2014-04-15 Infoavond verzorgd door ACtronics

Leon Kleine Staarman oprichter van de bovengenoemde firma kwam de ruim 65 aanwezigen bijpraten over de diverse problemen met de elektronica in de huidige voertuigen en de diverse oplossingen die de firma ACtronics hiervoor kan leveren. Storingen in de huidige voertuigen komen toch wel vrij regelmatig voor en de oplossingen hiervan vergen de nodige kennis van schema’s en een portie gezond verstand. ACtronics kan de componenten testen en aan de hand van de uitkomsten bepalen of vervanging nodig is of dat de problemen elders liggen. Daarmee kunnen veel ( dikwijls kostbare) vervangingen voorkomen worden. Er kan gekozen worden voor reparatie van het component maar ook voor een reeds gereviseerd exemplaar met als voordeel de tijd en een geüpdatet versie met dikwijls betere onderdelen Aangezien er dikwijls door de fabrikant van het betreffende component geen losse onderdelen geleverd worden laat ACtronics diverse van deze onderdelen in een eigen fabriek in China vervaardigen! Het zou te ver voeren om alle ruil/reparatiedelen hier op te sommen maar daarvoor heeft ACtronics een zeer uitgebreide catalogus uitgebracht en aan de hand hiervan krijgt men een goed beeld van wat de z.g. zwakke broeders onder de diverse merken zijn.
Ook uit deze avond bleek maar eens te meer dat je ook voor de “onzichtbare” storingen de info van de ATC avonden hard nodig hebt!
In de pauze kreeg de Hr Zijderveld uit handen van onze voorzitter de pennenset voor z’n 50 jarig lidmaatschap van de ATC afd Rotterdam.

Foto’s van deze avond klik op onderstaande link:

Klik hier

 

Met vriendelijke groet,
vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com