NL Rotterdam
Lezing | 08 december 2016

2016-12-08 Vibropac B.V.

Verslag van: Vibropac BV
Verzorgd door: ing. Peter van Baal
Datum: 8-12-2016
Lokatie: Actief College Oud Beijerland
Deze avond waren we met de ATC Rotterdam voor het eerst te gast bij het Actief College.
De 60 aanwezige leden waren het er snel over eens dat dit een prima lokatie is voor de ATC-presentaties, zeker als er een praktijkruimte nodig is.
Peter en zijn vrouw Carolien waren ondanks de grote drukte op de weg prima op tijd.
Na het opstarten van de diverse beamers, laptops en schermen konden we met beeldmateriaal gaan worden ingelicht over de avonturen van Peter.
Vibropac is dé gereedschapsspecialist voor het verwijderen van vastzittende verstuivers en gloeibougies van de huidige Common Rail dieselmotoren.
Ook andere zaken zoals bouten en moeren die hopeloos vastzitten door b.v. corrosie en/of koolvorming komen gegarandeerd los op de Vibropac-manier.
Het ontwikkelen en produceren van de gereedschappen vindt, onder beheer van Vibropac BV en onder leiding van Peter van Baal in Nederland plaats.
De gereedschappen hebben inmiddels ook internationaal hun weg gevonden.
Niet alleen de automotive- en machinewereld maar zelfs ook de luchtvaarttechniek, met zijn zeer strenge regelgeving, maakt gebruik van de Vibropac-kennis en gereedschappen.
Reparaties en onderhoud aan straalmotoren kunnen daardoor efficiënter worden uitgevoerd.
Peter liet zien hoe de Vibropac-gereedschappen zich kenmerken door het toepassen van de juiste frequentie trillingen, gecombineerd met een bewegende trekkracht.
Gebruikmakend van de drie tafels overladen met verschillende onderdelen en Vibropac-gereedschappen, kregen de aanwezige leden het nodige inzicht van wat er in de werkplaatsen zoal afspeelt op dit gebied.
Door de belangrijke praktijkervaring die Peter onderweg opdoet kan de ontwikkeling van de gereedschappen aangepast worden aan de werkelijkheid.
Het liefst is hij daarom persoonlijk actief in de werkplaatsen om actueel te kunnen blijven ontwikkelen.
Met een succesgarantie van 99,9% gaat Peter voor u aan het werk om de onderdelen los te maken.
Door de opleiding in de werktuigbouwkunde heeft Peter maximaal inzicht in de materiaalsamenstelling en hoeveel en waar je de krachten op kan loslaten.
Het “enthousiaste voorwerk” van de monteur kan het werk nog wel eens ernstig bemoeilijken, schakel daarom altijd op tijd de expertise van Vibropac BV in!
14-12-2016 John van der Lans
Foto’s van deze lezing avond klik op onder vermelde link
https://goo.gl/photos/Z2terxkRihCAmWr38
Met vriendelijke groet,
vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster
WWW.ATCNL.NL

2016-12-08 Vibropac B.V.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com