Bedrijfslidmaatschap
NL Deventer-Zutphen
Lezing | 10 december 2019

10 december 2019 – Duurzaamheid!

Verslag 10 december over duurzaamheid.
Deze lezing over duurzaamheid werd verzorgd door Remco Jansen, directeur van DOOR advies. DOOR-advies is een klein en flexibel bedrijf met 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in advies en coaching op het gebied van energiebesparing en duurzame energie en adviseert en deelt zijn kennis met de klant.
Behalve energieadviseur acteert Remco ook als sparringpartner en geeft de klant inzicht in de samenhang tussen verschillende processen en brengen structuur aan in de energievraag. Dit helpt om bewuste keuzes en afwegingen maken.
Duurzaam betekent dat je de activiteit die je wilt uitvoeren zonder schade voor de omgeving en voor onbepaalde tijd kunt doen. Dat betekent keuzes maken!
Welke optie het meest duurzaam is, bezorgd Remco nogal eens hoofdpijn. Neem bijvoorbeeld elektrisch rijden versus waterstof of aardgas versus een pallet kachel.
Tijdens deze presentatie vertelt Remco welke praktische afwegingen als basis moeten gelden voor een duurzame keuze; technisch onderbouwd en niet altijd politiek gedragen.
Voorbij komt ook het verduurzamen van je eigen huis, in welke auto rijd ik straks en hoe zorgen we dat Nederland over 30 jaar nog bestaat.
Het was een inspirerende lezing en kunnen we gaan nadenken hoe duurzamer we leven en hoe we de wereld zo goed mogelijk kunnen overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen.
Remco bedankt voor deze lezing! >> zie ook de foto’s

2019- 10 december - Duurzaamheid!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com