NL Deventer-Zutphen
Lezing | 10 september 2019

10 september 2019 – LAKO Eibergen

10 september 2019 zijn we te gast geweest bij
LAKO Eibergen: de aanhangwagen/oplegger specialist!
Na jarenlange ervaring in de oplegger en aanhangwagenbranche besloot Jan Lageschaar in 1986, samen met een klein team van enthousiaste vakmensen, een eigen bedrijf op te starten. Jan heeft de ATC afdeling Deventer-Zutphen uitvoerig uit de doeken waarom het bedrijf is opgestart, wat de ontwikkelingen zijn in de markt en waarom de niche markt van de speciale voertuigen hem op het lijf geschreven is.
Naast het ontwikkelen en produceren van opleggers en aanhangwagens doet LAKO ook APK keuringen, met de daarbij behorende reparatiewerkzaamheden. In de loop der jaren is de dienstverlening onder andere door het dealerschap van NCH containerafzetinstallatie’s en Palfinger producten (autolaadkranen, haakarmsystemen, portaalarminstallatie’s enz.) verder uitgebreid.
Specialismen:
 Ontwerpen, bouwen en onderhouden van opleggers / aanhangwagens voor speciaal transport, dus vaak (veel) anders dan standaard…
 Leveren, monteren en onderhouden van container-afzetsystemen, inclusief onderhoud en keuren. (kabel, ketting, haak en portaalsystemen)
 Leveren, monteren en onderhouden, alsmede keuren van Palfinger autolaadkranen.
 Uitvoeren van APK keuringen voor alle voertuigen groter dan 3500 kg totaalgewicht.
Met name de speciaal transport ontwerpen zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de klant en wijken per klant af. Hoe dit tot stand komt is door Jan bevlogen uiteengezet.
Jan, namens Deventer-Zutphen nogmaals bedank voor geweldige presentatie.
Henk Deunk
het fotoarchief
een video gemaakt tijdens de presentatie

2019- 10 september - LAKO Eibergen

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com