Bedrijfslidmaatschap
NL Deventer-Zutphen
Lezing | 08 oktober 2019

8 oktober 2019 – Diesel Büchli

Verslag 8 oktober Diesel Büchli
Aan de hand van voorbeelden heeft Hans de Kam – van Diesel Büchli – ons uit de doeken gedaan wat er bij komt kijken als een voertuig aan de Euro 6 norm moet voldoen en welke impact dat heeft op brandstofinjectiesystemen en met welke systemen deze zoal dan moeten samenwerken.
Zeker is dat de brandstofinjectie er niet eenvoudiger op is geworden en wat zijn de laatste veranderingen en wat betekend dit voor het inspuitsysteem, uitlaatgasnabehandeling en milieu.
Diesel Büchli is een van dé brandstofsysteem specialisten binnen Nederland en is niet alleen gespecialiseerd in het revideren van brandstofpompen en injectoren, maar is ook een partner om mee te denken aan het oplossen van het Euro 6 vraagstuk. Uiteraard is het bedrijf dé specialist om de werkplaats te ondersteunen bij het oplossen van storingen aan het injectiesysteem.
De wetgeving eist steeds schonere uitlaatgassen en eist zo min mogelijk CO2 (= brandstofverbruik) , Roetdelen of onverbrande koolwaterstoffen (= streven naar optimale verbranding), NOx (= gevolg van arme mengsels en hoge temperaturen) en fijnstof!
Los je het één op, krijg je vaak het ander ervoor terug… Dus zijn hulpmiddelen in het uitlaatsysteem nodig. Diverse soorten katalysatoren, filters en EGR kleppen hebben daarom hun intrede gedaan.
Hans,
Bedankt voor de interessante lezing.
fotoserie van de lezing

2019 - 8 oktober - Diesel Büchli

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com