historie livestreams
Excursie | 29 september 2024 t/m 04 oktober 2024

6 daagse busreis voor ATC leden

Op veler verzoek is er een busreis opgezet die niet alleen naar technische plekken gaat, maar ons ook de omgeving en culturele waarden van Frankrijk laat zien.

Reisperiode: 29-9 t/m 4-10-2024.   Reisleiding door Hub Veders, met assistentie van Ben Wilmink. (beiden ATC afdeling Limburg)
Prijs: € 975 , bij deelname door minimaal 45 personen.
Opstapplaatsen : Utrecht, Eindhoven en Maastricht

Ontdek samen met Spauwen Travel tijdens een 6-daagse rondreis de Elzas! Gelegen aan de Frans-Duitse grens, bekend om haar rijke geschiedenis, unieke culturele mix, schilderachtige dorpjes, en prachtige landschappen met uitgestrekte wijngaarden.

Ook voor autoliefhebbers heeft deze regio veel te bieden. Dus de perfecte bestemming voor een reis voor de Vereniging ATC. We bezoeken charmante steden, zoals Straatsburg en Metz, volgen de sporen van de geschiedenis in Verdun en bezoeken de Mercedes-Benz productiefaciliteit in Rastatt en het Musée National de l’Automobile in Mulhouse, met de belangrijkste autocollectie ter wereld. We verblijven in goed beoordeelde 3 Sterren hotels in Karlsruhe, Straatsburg en Metz.

Bekijk gauw de uitgebreide informatie over deze reis door op deze folderlink  te klikken.

Wil je mee, dan is het zaak – in verband met de hotel reserveringen – om je snel op te geven. Per 16 mei hoopt Spauwen Travel al zoveel aanmeldingen te hebben dat de hotelinvulling reeds voor een deel gedaan kan worden.

Na opgave ( dat doe je hieronder bij aanmelden)  wordt er contact met je opgenomen door het reisbureau en gaat men de volgende informatie van je vragen.:

  • Naam, wel of niet  ATC-lid en zo ja, bij welke afdeling
  • Gaat er een  partner/collega  mee, dan ook hiervan de naam, wel of niet ATC lid , etc.
  • Geef aan welke opstapplaats je zou willen gebruiken : dus keuze uit Utrecht ,  Eindhoven , of Maastricht
  • Geen partner om mee te nemen? dan volgen de de vragen of je een 2p kamer wilt delen met een reisgenoot. Indien ja, mag dan de organisatie zelf een keuze maken?
    (wil je niet delen, dan is de meerprijs voor deze reis € 220 om overal een 1 persoonskamer voor je in te zetten)
  • Verder wordt gevraagd om de contactgegevens van de  contactpersoon (  e mail en telefoon)    

Dus lijkt het je wat en heb je gelegenheid om mee te gaan? Geef je dan snel op!       

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com