NL Twente
Excursie | 25 juni 2022

Jubileum 75 jaar ATC bustrip

Aan alle leden van de ATC:

Op 4 juli 2021 bestond onze mooie vereniging 75 jaar.

Oorspronkelijk was er de intentie dit jubileum vorig jaar uitbundig met elkaar te vieren.  Om bekende redenen was die mogelijkheid er echter niet, zodat we het jubileumfeest dit jaar op de agenda hebben gezet.

Het is de bedoeling dat we elkaar op een mooie locatie, in een ontspannen sfeer, gaan begroeten, te midden van een collectie prachtige old- en youngtimers, bestaande uit zowel personen- als bedrijfswagens.

Een voorproefje? www.metropoledruten.nl

Voor de interne mens wordt gezorgd, en er worden allerlei activiteiten georganiseerd:
• Elkaar ontmoeten
• Achtergrondmuziek gedurende het gehele evenement
• Bezichtigen van elkaars old- /youngtimers en cabrio’s
• Rondleidingen met gidsen door het Museum
• Presentaties door Maarten Steinbuch en Carlo van der Weijer
• Creatief aan de slag met bloemschikken of het maken van wenskaarten

De aanmelding via ATC Twente is gesloten, u kunt zich zelfstandig via deze link bij het landelijk systeem aanmelden.

Locatie Het Anker Wierden

opstappen bus