Bedrijfslidmaatschap
NL Deventer-Zutphen
Lezing | 08 mei 2018

8 mei – 2018 – Diagnose met Jaltest

Op 8 mei heeft Bert Giezen van jaltest diagnose, uitleg gegeven van diagnoses aan trucks en tractoren. Jaltest heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van commerciële voertuigen.
Jaltest is Intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Met een snelle verbinding naar alle elektronische systemen van het voertuig, of het nu een vrachtwagen, bus, aanhangwagen, lichte voertuigen of speciale en landbouwvoertuig is. De Jaltest diagnose tool, is, samen met zijn uitrusting (JalTest Link, JalTest Soft, JalTest Info, kabelset, Tablet PC, etc.) slechts een deel van de oplossing, een globale oplossing die wordt aangevuld met de Customer Service, opleiding en technische hulpdiensten, die de gebruiker van de diagnosetool de nodige steun om alle toegepast op de elektronische systemen van bedrijfsvoertuigen technologieën te leren kennen.
Bovendien combineert Jaltest de diagnose software met een grote database van technische informatie, makkelijk werken dus!

zie hier de foto’s van de lezingavond

Henk Deunk
Secretaris D-Z

8 mei - 2018 - Diagnose met Jaltest

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com