historie livestreams
NL Deventer-Zutphen
Lezing | 14 november 2023

ACTRONICS – Kom verder met revisie

Op 14 november geeft ACTRONICS ons inzicht in de wereld van de elektronica revisie en gaat ons vertellen  waarom repareren van elektronische componenten vaak een goede oplossing is.  Vanwege de toenemende electronificatie van de voertuigen treden er ook meer storingen op in componenten. Vervangen kan, maar repareren vaak ook.  Mocht je nog niet bekend zijn met ACTRONICS:

het bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van elektronische auto-onderdelen. Inmiddels wordt al ruim 15 jaar met succes aan de weg getimmerd, waardoor we nu met trots kunnen zeggen Europees marktleider te zijn. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal Customer Service team kunnen we onze klanten snel een passende revisie-oplossing bieden.

ACTRONICS laat ons zien hoe men zich blijft ontwikkelen in de snel veranderende mobiliteitsbranche?  En geeft een inkijkje in processen en technieken, die vandaag de dag gebruikt worden om de mobiliteitsbranche duurzamer te maken en autorijden betaalbaar

Waarom repareren als je ook kunt reviseren?

Begrijp ons niet verkeerd, we moedigen alles aan dat auto elektronica een tweede leven kan geven, maar waarom zou je je beperken tot reparatie als er ook zo’n uitstekend alternatief als revisie bestaat? Bij revisie worden werkelijk alle zwakke punten van een onderdeel aangepakt, dus niet alleen de componenten die defect zijn geraakt. We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen dat deze manier van werken een hogere kwaliteit en dus ook een langere levensduur garandeert.

We zijn zo overtuigd van onze werkwijze dat we op alle gereviseerde onderdelen 2 jaar garantie geven. Op deze manier wordt revisie ook een uitstekend alternatief voor een (veel duurder) nieuw onderdeel. Waarom veel geld uitgeven als er een andere voordelige optie bestaat?

Als garagebedrijf en als techneut, wil je de reparatie van het probleem zo gunstig mogelijk voor de klant uitvoeren. Dan wil je vast horen welke soorten onderdelen allemaal in aanmerking komen voor revisie .

Dan is de remedie gewoon komen op 14 november, luisteren, vragen stellen en er je voordeel mee doen!

Jullie zijn van harte welkom !

ACTRONICS – Kom verder met revisie

Op 14 november heeft Niek Bragt en Sander Fieten van het bedrijf  ACTRONICS ons inzicht in de wereld van de elektronica revisie gegeven en  waarom repareren van elektronische componenten vaak een goede oplossing is.  Vanwege de toenemende elektrificatie van de voertuigen treden er ook meer storingen op in componenten. Vervangen kan, maar repareren vaak ook.

het bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van elektronische auto-onderdelen. Inmiddels wordt al ruim 15 jaar met succes aan de weg getimmerd, waardoor we nu met trots kunnen zeggen Europees marktleider te zijn. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal Customer Service team kunnen we onze klanten snel een passende revisie-oplossing bieden.

Ze laten  ons zien hoe men zich blijft ontwikkelen in de snel veranderende mobiliteitsbranche?  En ze geven een inkijkje in processen en technieken, die vandaag de dag gebruikt worden om de mobiliteitsbranche duurzamer te maken en autorijden betaalbaar

Waarom repareren als je ook kunt reviseren?  Ze moedigen alles aan dat auto elektronica een tweede leven kan geven, maar waarom zou je je beperken tot reparatie als er ook zo’n uitstekend alternatief als revisie bestaat? Bij revisie worden werkelijk alle zwakke punten van een onderdeel aangepakt, dus niet alleen de componenten die defect zijn geraakt. Dus het is goed uit te leggen dat deze manier van werken een hogere kwaliteit en dus ook een langere levensduur garandeert.

Ze zijn zo overtuigd van deze werkwijze dat ze op alle gereviseerde onderdelen 2 jaar garantie kunnen  geven. Op deze manier wordt revisie ook een uitstekend alternatief voor een (veel duurder) nieuw onderdeel. Waarom veel geld uitgeven als er een andere voordelige optie bestaat?

Niek en Sander bedankt voor deze uitgebreide lezing!

Groeten, Henk Deunk

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com