historie livestreams
NL Twente
Lezing | 18 december 2023

Lezing ACtronics 2023


Maar liefst 3 medewerkers van AC tronics (Sander Fieten, Roy Wevers & Ron Mulder) praten ons bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van revisie van elektronische auto-onderdelen.

Mocht je nog niet bekend zijn met ACTRONICS: deze firma heeft zich gespecialiseerd in de revisie van elektronische auto-onderdelen. Inmiddels wordt al ruim 15 jaar met succes aan de weg getimmerd, waardoor men nu met trots kan zeggen Europees marktleider te zijn. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal Customer Service team kunnen ze hun klanten snel een passende revisie-oplossing bieden.

Waarom repareren als je ook kunt reviseren?
Begrijp het niet verkeerd, ACtronics moedigt alles aan dat auto elektronica een tweede leven kan geven, maar waarom zou je je beperken tot reparatie als er ook zo’n uitstekend alternatief als revisie bestaat? Bij revisie worden werkelijk alle zwakke punten van een onderdeel aangepakt, dus niet alleen de componenten die defect zijn geraakt. Die manier van werken geeft een hogere kwaliteit en garandeert dus ook een langere levensduur.

AC Tronics is zo overtuigd van hun werkwijze dat men op alle gereviseerde onderdelen 2 jaar garantie geeft. Op deze manier wordt revisie ook een uitstekend alternatief voor een (veel duurder) nieuw onderdeel. Waarom veel geld uitgeven als er een andere voordelige optie bestaat?

Dit zijn de onderwerpen waar ze het over gaan hebben:

• Het ABS Revisieproces van de toekomst

• De werking van de ABS ECU

• Revisie van elektronische componenten uit elektrische en hybride voertuigen

Let op, deze lezing is op MAANDAG !!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com