Bedrijfslidmaatschap
BE Vlaanderen
Lezing | 15 juni 2021 t/m 15 juni 2021

AMT ATC webinar Livestream waterstoftechniek in vrachtwagens

 

Op dinsdagavond 15 juni ’21 om 19.30 uur verzorgt Stefan van der Spek, namens Holthausen Clean Technology, een online AMT – ATC webinar over waterstoftechniek toepassingen in vrachtwagens.

Velen zien waterstof als hét middel voor schoon zwaar transport. De firma Holthausen uit het Groningse Hoogezand ziet dat ook, maar gaat een stapje verder. Enerzijds zijn ze bekend als leverancier en transporteur van diverse soorten gas. Anderzijds heeft het familiebedrijf zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van duurzame mobiliteit. Naar aanleiding daarvan ontstond een nieuwe dochteronderneming: Holthausen Clean Technology. In 2017 haalde Max Holthausen het nieuws met zijn ‘Hesla’, een Tesla Model S met brandstofcel.

De afgelopen tijd werd er een assemblagefabriek voor waterstoftrucks uit de grond gestampt. Hier worden alle voor Europa bestemde trucks van het merk Hyzon Motors in elkaar gezet.
Daarnaast ontwikkelt Holthausen Clean Technology eigen waterstofsystemen voor inbouw in de Volkswagen Transporters en Crafters, diverse DAF Trucks, de Mercedes-Benz Econic en is er een samenwerking opgezet met Greenmachines voor het leveren van waterstof aangedreven veegmachines!
Deze livestream gaat dus door op 15 juni ’21 om 19.30 uur. Inschrijven kan via deze link: https://form.amt.nl/amt-atc-livestream-de-waterstoftrucks-van-holthausen-0

Vriendelijke groeten en veel kijkplezier namens ons voltallig ATC-bestuur!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com