historie livestreams
Beurs | 30 januari 2024 t/m 01 februari 2024

Kennisprogramma ATC op Auto Prof 2024

Technici opgelet! Op dinsdag 30 januari, woensdag 31 januari en donderdag 1 februari verrijk je jouw vakkennis op Auto Prof. In de ATC Kennisdome delen vijf experts hun ervaring op het gebied van onder meer voertuigdiagnose, Formule 1 en roetfilters.

Voor het tweede jaar op rij heeft Vereniging ATC een boeiend programma samengesteld. Er is gekozen voor uiteenlopende onderwerpen, waardoor er voor ieder wat wils is.

Download het programma

Programma ATC op Auto Prof (.pdf, 164 kB)

Kennisprogramma in de ATC-dome

Waterstof in auto’s: de nieuwste inzichten

Adriaan van Broekhoven

Adriaan van Broekhoven is al een bekende ANWB‘er! Zijn specialismen zijn waterstof en E-voertuigen, tijdens deze kennissessie behandelt hij de laatste ontwikkelingen rondom waterstof. Kun je dit gebruiken in een (omgebouwde) bestaande motor, of gebruiken in een brandstofcel bij e-voertuigen? That’s the question. Of toch niet? Als EV- en/of waterstoffanaat mag je deze sessie zeker niet missen.

Tijden

Dinsdag 30 januari, 19.00 uur
Woensdag 31 januari, 20.00 uur
Donderdag 1 februari, 16.00 uur

Zó werkt de hybride powertrain van een Formule 1-auto 

Robby Camps

Robby Camps is canbus-specialist en F1-fanaat. Tijdens deze kennissessie gaat hij in op de werking van de hybride ‘powertrain’ van de tegenwoordige Formule 1-auto’s. Hij gaat dieper in op de samenwerking tussen verbrandingsmotor en het hybridesysteem. Je vindt het antwoord op de vraag wanneer de batterijen worden bijgeladen en of de coureur daar veel invloed op heeft. Na deze kennissessie is het bekijken van een race gegarandeerd nog interessanter. Een must voor F1-fans!

Tijden

Dinsdag 30 januari, 16.00 uur
Woensdag 31 januari, 17.00 uur
Donderdag 1 februari, 18.00 uur

Hardnekkige storingen stap voor stap opgelost

Iwan Kennis

Iwan is een van dé diagnosespecialisten van Nederland en onlangs nog te zien in een veelbekeken ATC Livestream. Hij ontwikkelde een eigen aanpak waarmee hij zelfs de meest hardnekkige storingen kan oplossen. Hoe die aanpak eruit ziet? Dat zie en ervaar je aan de hand van een aantal gloednieuwe cases die hij presenteert in de ATC Kennisdome.

Tijden

Dinsdag 30 januari, 18.00 uur
Woensdag 31 januari, 18.00 uur
Donderdag 1 februari, 19.00 uur

The DPF Doctor: zo gaat een roetfilter langer mee

Darren Darling

Darren Darling is in zijn thuisland, het Verenigd Koninkrijk, bekend als ‘the DPF Doctor’. Hij ontwikkelde een methode waarmee je een diesel-roetfilter aanzienlijk langer kunt laten meegaan door preventief een aantal zaken aan te pakken. Welke zaken dat zijn vertelt hij tijdens zijn sessie in de ATC Kennisdome. De sessie is Engelstalig, een vertaler is in de zaal aanwezig.

Tijden

Dinsdag 30 januari, 17.00 uur
Woensdag 31 januari, 19.00 uur
Donderdag 1 februari, 20.00 uur

EV-techniek: de invloed van solid state, wetgeving en laadinfra

Arjan van Doorn

Arjan van Doorn schijnt regelmatig zijn licht over de ontwikkelingen bij E-voertuigen en het effect daarvan op de werkplaats. Tijdens deze kennissessie neemt hij je mee in het onderwerp ‘accu-innovaties richting 2030’. De eerste solid state-batterijen komen er nu echt aan, maar ook het hergebruik van batterijpakketten en doelmatige recycling zijn hete onderwerpen. Daarnaast gaat Arjan in op de nieuwe wetgeving rond hoogvoltagebatterijen en de staat van de laadinfrastructuur. Kortom, wil je alle weten van de batterijontwikkelingen en wetgeving, dan kan je deze sessie simpelweg niet overslaan!

Tijden

Dinsdag 30 januari, 20.00 uur
Woensdag 31 januari, 16.00 uur
Donderdag 1 februari, 17.00 uur

Bezoek de ATC-stand

Tegenover de ATC Kennisdome bevindt zich de ATC-stand (Stand H133). Een ontmoetingsplek voor leden en de ideale kennismaking voor niet-leden. Bezoekers kunnen er onder meer deelnemen aan een uitdagende technische quiz. Een unieke gelegenheid om het ATC-gevoel te ervaren!

Meld je nu gratis aan!

Bezoekers en leden kunnen zich eenvoudig en kosteloos aanmelden voor Auto Prof 2024 via onderstaande link

Gratis aanmelden voor Auto Prof 2024

ATC kijkt er naar uit om autoliefhebbers, technici, leden en niet-leden te verwelkomen op deze boeiende beurs. Kom langs, ontmoet de experts en blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in jouw vakgebied!

Adresgegevens Auto Prof

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Open in Google Maps

Historie alleen zichtbaar voor leden.

Login om de historie te bekijken.

Inloggen

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com