historie livestreams
NL Twente
Lezing | 13 juni 2023

Banden, banden, banden! (lezing Vredestein)

Een hot topic op dit moment zijn de banden voor elektrische auto’s. Vanuit de techniek gezien zijn de eisen die aan deze banden worden gesteld gelijk aan banden voor niet elektrische auto’s, maar is dat in de praktijk wel zo?

Michiel van Apollo Tyres ltd komt ons een praktijk training geven met claimbanden, waarbij we eens kunnen kijken, waar bij deze categorie voertuigen de pijnpuntjes ontstaan, en hoe.

Hij heeft een mooie collectie banden met elk zijn eigen defect / slijtagebeeld door gebruiksomstandigheden, waar we veel van gaan leren!

Apollo is sinds 1972 actief op de bandenmarkt, heeft 5 fabrieken in India, is sinds 2009 eigenaar van Vredestein met een productielocatie in Enschede, nam in 2015 het duitse Reifencom GmbH over, een internationale online/offline distributiekanaal, en bouwde in 2017 een nieuwe productielocatie in Hongarije.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com