historie livestreams
NL Arnhem-Nijmegen
Lezing | 01 januari 2021

Bedrijfsbezoek Frank Pluym in Nijmegen op 11 oktober

Afgelopen 11 oktober was ATC Arnhem Nijmegen te gast bij het autobedrijf van Frank Pluym. Er stond een mooi podium met stoelen klaar en natuurlijk was er koffie en thee voor iedereen. Na een kopje koffie heeft Frank de groep opgedeeld in 3 groepen zodat er gerouleerd kon worden tussen de verschillende activiteiten die er georganiseerd waren. Als eerste werd er wat verteld over de historie van het bedrijf, hoe en waar hij begonnen is en de hoogtepunten. Verder was er een presentatie van de RDW over de nieuwe ontwikkelingen en als laatste een mooie uitleg over hoe er met klanten om wordt gegaan en hoe het CRM systeem daarbij helpt.
Frank is begonnen in 1984 met zijn garage in een klein schuurtje. Na een aantal verhuizingen zijn ze sinds 2013 gevestigd in het nieuwe pand aan de Griftdijk 95 in Nijmegen. Helemaal gebouwd in eigen beheer en naar eigen inzicht is dit 1100 vierkante meter trots van Frank, en terecht. Het is een prachtig Pand. Met 10 bruggen, een kleine showroom en in totaal 13 werknemers is het een bedrijf van formaat, maar met het gevoel van een dorpsgarage zoals Frank benadrukt. Klaar staan voor de klant en de klant echt willen helpen is de uitstraling die ze naar buiten dragen.
De RDW vertelde ons over de nieuwe apk regels, De nieuwe bevoegdheidspas voor keurmeesters en de stand van zaken met betrekking tot de roetfilters.
Als laatste vertelde Daan, een van de zoons van Frank, over het CRM systeem en hoe het hun helpt bij het bedienen van hun klanten. Frank Pluym maakt gebruik van het software pakket Car-systems en de ingebouwde CRM functie. Als laatste werd er nog gekeken naar de bouwtekeningen van de geplande uitbreiding. 900 vierkante meter speciaal ingericht voor campers en klassiekers.
Als laatste stond er voor iedereen een drankje klaar en kon er nog gezellig nagepraat worden. Al met al een zeer informatieve, leuke en vooral ook gezellige avond Bij Garage Frank Pluym in Nijmegen
Klik hier voor foto’s.

Bedrijfsbezoek Frank Pluym in Nijmegen op 11 oktober

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com