Bedrijfslidmaatschap
NL Twente
Bedrijfsbezoek | 08 mei 2018

Avondexcursie 2018: Bedrijfsbezoek Klein Gunnewiek 08/05/2018

Avondexcursie ATC Twente.
Zoals elke avondexcursie beginnen we om 18.00u. met een koud en warm buffet op onze lezinglocatie, de meeste deelnemers komen gelijk vanuit hun werk, en met een lege maag een excursie doen, is toch niet wat.
Om 19.00u. vertrekken we met de bus, over de nieuwe N18 richting Groenlo op weg naar de firma Klein Gunnewiek, een auto demontagebedrijf die voldoet aan de modernste eisen. Aldaar aangekomen was Annemiek van de Heg, redactrice van AMT reeds aanwezig om onze excursie te verslaan. Gezien het warme weer was het ontvangst met koffie / thee op de buitenplaats een goed idee.
De in groepen ging de deelnemers onder begeleiding van een gids het bedrijf door.
Hieronder een kort verslag.
Van de binnengekomen voertuigen wordt eerst geprobeerd te kijken of de motor nog loopt, hiermee kan men al veel uithalen wat nog wel / niet functioneert, zoniet dan draait men de motor handmatig rond en bepaalt aan de hand van de compressie de staat en conditie van de motor, daarna gaan alle vloeistoffen eraf op een speciaal station. Vervolgens demonteert men de delen waarvan denkt dat deze courant zijn, deze worden met een, voor hen speciaal gemaakt computersysteem gecatalogeerd om vervolgens in de grote magazijnen te worden opgeslagen, waarin ook het verpak en verzend afdeling bevindt. Natuurlijk mocht een bezoek bij de revisie afdelingen niet ontbreken.
Voor een uitgebreider reportage, gemaakt door A. v.d. Heg verwijzen we graag naar de uitgave in de AMT.
Er mochten foto´s gemaakt worden, dus dat hoef men natuurlijk maar 1 keer te zeggen !!!!! ==>FOTO´S KLEIN GUNNEWIEK

KLEIN GUNNEWIEK 09-05-2018

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com