NL Amsterdam Kennemerland
Bedrijfsbezoek | 18 september 2018

Bedrijfsbezoek Motorenfabriek de Sutter

Revisie onderdelen nodig voor moderne motoren? Direct beschikbaar bij Motorenfabriek de Sutter. De Sutter heeft meer dan honderd jaar ervaring in de revisie van motoren. Dagelijks reviseert men cilinderkoppen en motoren van moderne auto’s. De meest voorkomende cilinderkoppen liggen op voorraad zodat het garagebedrijf zijn klanten snel van dienst kan zijn.

Het principe van de verbrandingsmotor is dan wel niet veranderd, de constructie des te meer door de vraag naar lichtere en kleinere motoren met lagere emissies. De temperaturen en prestaties zijn toegenomen en toleranties worden steeds kleiner. Zuigerveren liggen lichter tegen de cilinderwand, lagerconstructies zijn gewijzigd om wrijvingsweerstand te verminderen en CO2 uitstoot te verlagen.

Kortom, wijzigingen die de juiste aanpak vereisen bij revisie. De derde generatie van de Sutter, dhr. J.P. Borsten is deze avond onze gastheer en heet ons van harte welkom. Tijdens deze avond wisselt hij graag met u kennis uit over voorkomende problemen in de huidige motoren. Motorenfabriek de Sutter is meegegroeid met de technische ontwikkelingen en in staat revisies uit te voeren naar de maatstaven van de fabrikant.

Tijdens de rondleiding die volgt, maakt u kennis met de revisie- en controle technieken en de daarvoor gebruikte apparatuur.
De heer Borsten is tevens werkzaam bij de BOVAG en vertelt u tot slot over de strategie die revisiebedrijven en toeleveranciers volgen in het kader van de circulaire economie.

U bent van harte welkom bij: Motorenfabriek de Sutter, Nijverheidscentrum 18 in Zevenhuizen. U kunt ruimschoots parkeren voor het bedrijf. Voor meer info, zie AMT 5/2018, webpage www.ruildelen.com

Terugblik bedrijfsbezoek Motorenfabriek de Sutter

We kijken terug op een een zeer geslaagd bedrijfsbezoek aan de Motorenfabriek de Sutter in Zevenhuizen.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com