historie livestreams
NL Arnhem-Nijmegen
Lezing | 01 januari 2021

Bedrijfsbezoek / Workshop op 11 mei 2016 te Bemmel bij Marc Persoon Schade en Carrosserie (schriftelijk- en fotoverslag)

Op 11 mei 2016 hadden we een avond midden in de praktijk. Marc Persoon had een aantal van zijn leveranciers bereid gevonden om demonstraties te geven.
Zaken als uitdeuken zonder spuiten, reparaties aan het dashboard, zitting en dergelijke werden aan de hand van praktijkvoorbeelden getoond en door zelfwerkzaamheid aangeleerd. Moderne verbindingstechnieken en de gestuurde schadestroom bij trucks kwamen aan bod, evenals autolak op waterbasis en
het ‘One day repair systeem’ van Standox. Het bepalen van de exacte kleur voor zo’ n reparatie werd aan de hand van een schadegeval getoond.
One day in één avond !!! Zijn mannen lieten even zien wat er in een paar uur zoal mogelijk is, ook al hadden veel van onze bezoekers daar een hard hoofd in.
Maar het eindresultaat was een absoluut onzichtbare reparatie van een toch wel hevige schaafschade aan een wielloop van een BMW, en dat ook nog in een
lastige kleur !
**Foto’s van deze avond

Bedrijfsbezoek / Workshop op 11 mei 2016 te Bemmel bij Marc Persoon Schade en Carrosserie (schriftelijk- en fotoverslag)

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com