historie livestreams
NL Rotterdam
Bedrijfsbezoek | 19 juni 2024

bezoek aan Chip Performance Maasland

Samen met de leden van de ATC- afdeling Den Haag gaan wij op bezoek bij Chip Performance in Maasland.

Dit bedrijf* is zeer actief op het gebied van raceauto- en landbouwmachine-tuning, raceauto bouw, raceauto verhuur, race-instructie en begeleiding.

Ook voor talloze software-aanpassingen aan emissie-systemen, het reinigen van inlaatsystemen d.m.v. carbonblasting en eventueel troubleshooting bij moeilijke storingen kunt u bij Chip Performance terecht.

(*) klik op het logo bovenaan om naar de CP website te gaan.

I.v.m. de beschikbare ruimte dient u zich aan te melden bij:  avanmuyden@outlook.com

Scrol verder voor locatie en aanvangstijd.

Locatie Chip Performance, Oud Camp 5, 3155 DL Maasland

U bent van harte welkom op dit bijzondere bedrijf met zijn grote verscheidenheid aan activiteiten.

Inloop

Start programma

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.