NL Twente
Excursie | 15 mei 2023

Dagexcursie Keulen: Ford en Deutz

Dagexcursie naar Keulen, we bezoeken daar Ford en Deutz, een gezellige dag met veel technische uitdagingen!

Ford heeft hier op het uit 1931 stammende fabrieksterrein een volledig nieuwe fabriek gebouwd voor elektrische voertuigen, een prestatie op zich, in deze ex-Ford Fiesta fabriek in Köln-Niehl worden vanaf 2023 de nieuwe ‘mini Mustang Mach-e’ auto’s gebouwd.

Daarna gaan we bij Deutz een kijkje mogen nemen in de productie (Techniek & Montage), en een bezoek brengen aan het Deutz Museum (150 jaar motortechniek)

Volgens planning eten we wat op de terugweg, deze dag wordt nog verder uitgewerkt, maar aanmelden kan alvast vanaf nu.

Het prijskaartje van deze leerzame trip is nog lichtelijk onder voorbehoud i.v.m. de lopende onderhandelingen, wij verwachten dat dit voor leden 50-75 euro wordt, en voor introducees 100-125 euro, maar dat heeft u vast wel over voor een leuke dag uit met uw enthousiaste collega’s!

Locatie opstapplaats bus en exacte tijden nog niet bekend!

vertrek bus (opstapplaats nog nader te bepalen)

Bezoek Ford Köln

start 1e groep Deutz

start 2e groep Deutz