NL Twente
Excursie | 22 september 2022

22 september dagexcursie

Dagexcursie naar een ontzettend leuk en druk stukje Nederland, techniek te over, en een dag vol plezier met collega’s uit het vak, wat wil een mens nog meer na twee jaar thuiszitten tijdens de Pandemie?

De reis gaat richting Rotterdam, waar we eens willen bekijken wat er allemaal op de Maasvlakte gebeurt, we hebben momenteel een aantal leuke opties, waaruit we nog moeten kiezen, voordat het definitieve programma bekend gemaakt wordt, maar u heeft in ieder geval onderweg de kans om wagenziek of zeeziek te worden, misschien zelfs last te krijgen van hoogtevrees.

Wordt vervolgd!

Dit uitje is in principe alleen voor leden van afdeling Twente, leden van andere afdelingen en introducees kunnen alleen deelnemen, wanneer er stoelen over zijn in de bus.