NL Twente
Excursie | 20 oktober 2022

20 oktober 2022 Dagexcursie Rotterdam

Dagexcursie naar een ontzettend leuk en druk stukje Nederland, techniek te over, en een dag vol plezier met collega’s uit het vak, wat wil een mens nog meer na twee jaar thuiszitten tijdens de Pandemie?

De reis gaat richting Rotterdam, waar we eens willen bekijken wat er allemaal op de Maasvlakte gebeurt, we hebben momenteel een aantal leuke opties, waaruit we nog moeten kiezen, voordat het definitieve programma bekend gemaakt wordt, maar u heeft in ieder geval onderweg de kans om wagenziek of zeeziek te worden, misschien zelfs last te krijgen van hoogtevrees!

Voorlopig programma:

• Opstapplaats bij De Poppe in Markelo (daar kan ook geparkeerd worden),
  • Vertrek per bus richting Rotterdam;
  • Uitgebreide uitleg nieuwe haventerreinen door deskundige bij aankomst;
  • Rondleiding per bus door Nieuwe Maasvlakte met terzake kundige begeleiding;
  • Rondvaart door haventerrein en Nieuwe Maasvlakte met lunch aan boord;
  • Op de terugweg een bezoek aan de VSM (Veluwschee Stoomtrein Maatschappij) in Beekbergen met een rondleiding door het museum;
  • Bustrip terug naar Twente, aansluitend warm/koud buffet bij Restaurant de Poppe in Markelo.

Deze gezellige en leerzame dag gaat door, er zijn voldoende deelnemers, U moet zich wel aanmelden, vol=vol!

De kosten voor leden van ATC afdeling Twente zijn 25 euro, leden van andere afdelingen en andere introducees kunnen ook deelnemen, er is nog plaats over in de bus, kosten 50 euro.