historie livestreams
BE Antwerpen
Lezing | 08 maart 2023

e-Mobility Liqui Moly – Opgrimbie

In Europa, de VS en ook in grote delen van Azië is e-mobiliteit niet te stoppen. Hoewel het aantal conventioneel aangedreven voertuigen ook de komende decennia nog ver boven het aantal voertuigen met alternatieve aandrijvingen zal liggen, bereiden we ons allemaal voor op de mobiliteitstransitie.

De aandacht gaat momenteel vooral naar accu-aangedreven voertuigen, die we steeds vaker op de weg zien. Het is een misvatting dat elektrische voertuigen geen olie nodig hebben: voor de transmissie bijvoorbeeld zijn zeer hoogwaardige smeermiddelen nodig, er is ook nood aan laaggeleidende koelvloeistoffen voor de accu’s van elektrische voertuigen en specifiek voor EV’s ontwikkelde remvloeistoffen.

Er zal de komende jaren een mix van verschillende aandrijfconcepten zijn. Ieder voertuig en elke fabrikant stelt daarenboven zijn eigen eisen. Met onze research waarborgen we dat aan alle goedkeuringen en eisen wordt voldaan en dat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren. We steken al onze onderzoekservaring in de ontwikkeling van speciale e-producten en willen deze expertise graag met jullie delen.

Davy Leus verzorgt deze presentatie, samen met een collega productspecialist uit Duitsland. Verwacht zowel technische als dagelijks bruikbare informatie over de geschiedenis en mijlpalen van elektrisch rijden, de verschillen tussen voertuigen met verbrandingsmotor en EV’s, de specifieke behoeften qua onderhoud, welke producten komen er op de markt om aan die behoeften te voldoen, …

Historie alleen zichtbaar voor leden.

Login om de historie te bekijken.

Inloggen

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com