Bedrijfslidmaatschap
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

Excursie Voestalpine Bunschoten op 5,19 en 26 april 2019

Op de vrijdagen van 5, 19 en 26 april konden diverse groepen van onze afdeling een bezoek brengen aan de fa. Voestalpine in Bunschoten (Voorheen Polynorm)
Het bedrijven terrein heet nog steeds Polynorm, maar de fa. Voestalpine heeft hier verder niets mee te maken en maakt ook totaal andere producten dan vroeger.
De firma maakt diverse soorten plaatwerkdelen voor vele Europese automobielfabrieken voor zowel eerste montage als wel service parts.
Uit grote rollen staal of aluminium worden volgens de fabrieksvoorschriften plaatdelen uitgesneden, geperst, gelast en of gelijmd. Het proces vindt steeds plaats in overleg met de desbetreffende fabrikant en er wordt van beide kanten bekeken wat de beste productie methode is.
Voor al deze bewerkingen worden persen en robots ingezet, welke door hen helemaal geprogammeerd worden. De robots worden ingezet voor lassen, walsen, verlijmen enz.
Na verwerking worden de plaatdelen naar de fabrieken gestuurd op een “just in time basis”
De plaatwerkdelen voor schadeherstelbedrijven worden hier ook gemaakt en om aan de eisen te voldoen dat onderdelen nog 10 jaar geleverd moeten worden wanneer een model uit productie gaat, krijgt Voestalpien de originele plaatwerkmalen om deze delen op verzoek van de fabrikant alsnog te maken.
Daar we geen foto’s mochten maken in de fabriek kunt u het beste hun site bezoeken om een indruk van hetbedrijf te krijgen : www.voestalpine.com
Van de groepen die geweest zijn is een groepsfoto gemaakt, zie hiervoor bijgaande link: https://photos.app.goo.gl/ZULWM1Wr6HAsJSKm9

Excursie Voestalpine Bunschoten op 5,19 en 26 april 2019

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com