historie livestreams
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

Excursie Volvo Gent en LMB Racing Wommelgem op 26 en 27 oktober 2018

Op 26 en 27 oktober hadden de afdelingen Apeldoorn, Arnhem-Nijmegen, Deventer-Zutphen en ‘t Sticht een 2 daagse busreis georganiseerd naar Volvo in Gent en LMB Racing in Wommelgem België.
De bus vertrok erg vroeg daar we om 9.30 uur in Gent Bij Volvo moesten zijn en ondanks de file bij Antwerpen hebben we dit toch gehaald.
Bij Volvo werden we ontvangen met een kopje koffie en kregen we een power point presentatie over Volvo Gent en een video van de Lakstraat daar we daar niet mochten komen vanwege de stofvrije ruimte die daar gegarandeerd moet worden. Hierna kregen we een uitgebreide rondleiding door alle andere fabriekshallen alwaar we de fabricage van de diverse Volvo modellen konden bekijken.
Helaas mochten we hier geen foto’s maken.
In de middag werden we naar het centrum van Gent gebracht om te gaan lunchen. Na de lunch kwamen er twee stadsgidsen die ons vol enthousiasme door Gent rondleiden en ons veel konden vertellen over de geschiedenis van Gent. Gent is een mooie stad en een bezoekje zeker waard.
‘s Avonds hebben we gedineerd in de Stadsbierbrouwerij in Gent. Dit werd een zeer geslaagde avond.
De tweede dag gingen we naar LMB Racing in Wommelgem. Deze firma legt zich toe op het reviseren en opknappen van klassiekers in opdracht van de klant.
Voor sommige klanten maken ze de auto’s ook in orde voor klasieke races en indien gewenst kan de klant mensen mee krijgen om de auto tijdens de race in conditie te houden.
Veel auto’s gezien en veel verhalen gehoord.
‘s Middags kregen we de gelegenheid om door Antwerpen te wandelen en gelukkig was het toen mooi weer.
De reis werd afgesloten met een diner in een wegrestaurant in Nederland.
Kortom een leuke excursie
Zie foto’s: https://photos.app.goo.gl/pCjbtQwjiJVM3PUf6
Meer foto’s en een video kunt u vinden bij de afdeling Arnhem-Nijmegen bij Archief

Excursie Volvo Gent en LMB Racing Wommelgem op 26 en 27 oktober 2018

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com