NL Twente
Bedrijfsbezoek | 11 december 2018

Avondexcursie 2018: Bedrijfsbezoek Ford MISKER 11/12/2018

FOCUSSEN OP FORD

Wat niet voor mogelijk werd gehouden is het ATC Twente gelukt. Wij hebben als lezergever, FORD. In de eerste instantie zag men het niet zitten om een lezing te houden voor een auto technische club, dit had namelijk geen meerwaarde voor hun, op aandringen werd toe gestemd. Als zij bereidwillig zijn dan moeten wij ervoor zorg dragen dat het ook netjes voor elkaar komt. De lezing, 11 december 2018, met als onderwerp de nieuwste technieken in de nieuwe Ford Focus, werd gehouden bij de Ford dealer MISKER te Hardenberg. Dus een lezing op locatie, met de nieuwste Ford Focus modellen ter demonstratie en illustratie.
De heren Wim ten Broeke en Arjan van Rooyen van Ford hebben ons laten zien welke nieuwe technieken zich in de huidige voertuigen zich bevinden, hoe ze werkten en last but not least wat het product eigenschap is en hoe de klant hiermee moet omgaan.
Wilt u het fijne ervan weten, AMT was erbij in de persoon van Annemiek van de Heg die, zoals we van haar gewend zijn een mooi verslag hierover zal schrijven in de uitgave van januari 2019.
Na afsluiting van de lezing was zoals altijd bij ATC Twente even tijd om onder genot van een drankje wat na te praten. De heren ten Broeke en van Rooyen konden enkel beamen dat het een geslaagde lezing was gezien de grote opkomst, het enthousiasme maar voornamelijk de belangstelling en het interactief publiek.
Onze dank gaat uit naar de firma MISKER te Hardenberg voor het ter beschikking stellen van hun accommodatie en bereidwilligheid, de mannen van FORD en wij kijken met grote verwachting uit naar het verslag van onze lezing in de AMT van januari 2019.

De fotos van deze zeer geslaagde avond kunt u bekijken via de link Foto’s BEDRIJFSBEZOEK FORD MISKER

BEDRIJFSBEZOEK FORD MISKER

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com