NL Twente
Beurs | 12 april 2019

Dagexcursie 2019 Techno Classica ESSEN 12/04/2019

Vrijdag 12 april 2019 was de dagexcursie naar Techno Classica Essen. De bus vertrok geheel volgens planning om 7 uur. De heenreis verliep zonder problemen, wel was het druk op de weg, dus heeft het iets langer geduurd dan de planning was. De bus heeft bij de ingang een tijdelijk parkeerplaatsje gezocht. Het bestuur is uitgestapt om de kaarten te kopen. Dit verliep bij de kassa zeer stroef waardoor het allemaal net iets te lang duurde. Gevolg was dat de bus niet langer op de tijdelijke parkeerplaats mocht staan en dus verder was gereden. Hierdoor duurde het dus weer wat langer voor dat iedereen naar binnen kon.
Het vertrek om 16 uur verliep goed. Wel waren de meesten teleurgesteld over het vroeg vertrek, maar dit had als groot voordeel dat de bus voor de files aan goed door kon rijden om bij het Anker te wierden te arriveren waar een heerlijk buffet klaar stond.
De meesten zullen zelf wel foto´s gemaakt hebben, maar ook het bestuur heeft de nodige foto´s gemaakt die u hier kunt bekijken.

Techno Classica ESSEN 2019

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com