NL Arnhem-Nijmegen
Bedrijfsbezoek | 11 januari 2023

Gallery Aaldering – 11 januari

We hebben het bezoek aan de Gallery-Aaldering (te Brummen) nu gepland als 1e event van 2023 en wel op 11 januari.

Dit is meteen iets anders dan normaal, namelijk een combinatie van een excursie/ lezing / bedrijfsbezoek.

En ook op een ongewoon tijdstip, namelijk van 14.00  t/m  17.00 uur….  Maar we hebben dan ook wel wat te bieden!  Een geheel verzorgde middag!

Als alles gaat zoals gepland worden we ontvangen  door de oprichter Nico Aaldering , waar we onder het genot van  een kopje koffie en een lekker warm saucijzenbroodje, luisteren naar  de manier waarop de Gallery werkt en wat er allemaal te koop is en wat niet….. En hoe Nico en zijn team denkt in de snel veranderende toekomst te kunnen blijven bestaan met dit zeer specialistische bedrijf. En …vragen stellen mag natuurlijk ook. Nico zal op zijn eigen – inmiddels van TV bekende – wijze deze beantwoorden.

Mocht Nico niet kunnen zal management assistente Annette Geervliet de uitleg overnemen.

Vervolgens  kunnen we ons vergapen (en dus genieten) aan de vele tentoongestelde oldtimers , de ene nog exclusiever dan de andere  en dat over 4 verdiepingen verdeeld.

Na deze bezichtiging eindigen we dit 1e event van 2023 met een drankje en wat hapjes,  om het nieuwe (ATC) jaar te vieren

Er is een beperkt aantal plaatsen ( 35 )  beschikbaar dus geef je snel op voor deze verzorgde en uiterst leerzame middag ! VOL =VOL 

Opgeven doe je onder de foto’s hieronder bij het kopje “Aanmelden”.    Wees er snel bij!

Ben je ATC lid van een andere afdeling?  Dan mag je wel een opgave doen, maar zet dan achter je naam ook de afdeling waar je lid van bent.
En…. de eigen leden van AN hebben voorrang. Dus de vergeven plaats kan vervallen bij vragen van onze eigen leden….

Indien er geen plaatsen meer vrij  zijn en dus aanmelden via de website niet meer kan, stuur dan een mail naar voorzitter@atc-arnhem-nijmegen.nl dat je erbij wilt zijn…    We gaan dan kijken of er een derde kan afvallen.   Deze mogelijkheid  is alléén van toepassing voor ATC leden van Arnhem-Nijmegen!

Kosten: voor de eigen ATC leden van Arnhem Nijmegen is dit bezoek en arrangement geheel gratis.

Voor derden ( leden andere afdelingen) wordt een bijdrage gevraagd van 20 euro, contant af te rekenen op de dag zelf bij Hans Mulder (secretaris AN )  of Jur Ooijman (interim voorzitter AN)

 

Wil je een voorbeeld hoe Nico vertelt? : klik op de play button op de foto hier links naast de tekst.

Of voor een ander verhaal, klik op deze pagina van de gallery website op de “play” button en hoor  het verhaal achter de  Delahaye 235 Convertible by Antem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com