historie livestreams
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

John Gold Retrofit Cruise Control 16 juni 2015

De heer Alexander Stamos van de fa. John Gold gaf een lezing over het achteraf inbouwen van een cruise control en een multilimiter.
Hierbij beantwoorde hij de vraag of het tegenwoordig nog zinvol is een cruise control in te bouwen, daar veel auto’s al voorzien zijn van zo’n systeem.
Hij gaf aan dat er toch nog veel vraag is en dat met hun cruise control veel aanpassingen mogelijk zijn om op de specifieke eisen van een klant in te gaan.
Vooral voor bedrijven is het interessant om de multilimiter in te bouwen, hierbij is het mogelijk om de snelheid te begrenzen of het toerental en hiermede een behoorlijke brandstofbesparing te bereiken of om snelheidsovertredingen te voorkomen.
De heer Stamos heeft deze lezing ook gehouden voor de afdeling Amsterdam-Kennemerland en een verslag hiervan kunt u terug vinden op pagina 38 van de AMT 5 (29 mei 2015)
klik hier voor foto’s: https://picasaweb.google.com/100616804774049823482/JohnGoldRetrofitCruis…

John Gold Retrofit Cruise Control 16 juni 2015

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com