Bedrijfslidmaatschap
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

Laagland Taxaties op 10 mei 2016

Op 10 mei 2016 gaf de heer Egbert Laagland een uiteenzetting over taxatie en technische ondersteuning.
In 2006 begon de heer Laagland een eigen taxatieburau. Informatie kunt u vinden op www.laaglandtaxaties.nl .
Het burau houdt zicht bezig met Technische Expertise, Import taxaties en Waardetaxaties voor Oldtimers.
Als voorbeeld van de technische expertise vertelde hij over een Renault Master met versnellingsbak problemen. De claim van de garagist werd door de importeur afgewezen, maar na onderzoek van de heer Laagland bleek het probleem te liggen aan een foute borgring. De claim werd alsnog door de importeur geaccepteerd.
De heer Laagland wordt ook veel geraadpleegd voor taxatie van geïmporteerde auto’s met name om het juiste BPM bedrag te bepalen. Het komt soms voor dat door maatregelen van de regering het BPM bedrag veel hoge is dan de waarde van de auto.
Om de waarde van oldtimers te bepalen wordt ook vaak de hulp van de heer Laagland ingeroepen. Hier gaat het vaak om de juiste dagwaarde van de auto te bepalen voor de verzekering. Het is ook aan te raden deze waarde bepaling elk drie jaar te vernieuwen om later misverstanden te voorkomen.
Foto’s kunnen ook bekeken worden op de volgende link: https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101746376705875897231/a…

Laagland Taxaties op 10 mei 2016

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com