NL Friesland
Lezing | 14 november 2023

Laagland Taxaties

De gastspreker voor deze avond is Egbert Laagland, hij is in 1998 begonnen als schade-expert. Door zijn dagelijkse werkzaamheden kreeg hij regelmatig te maken met waarde taxaties van allerlei voertuigen. Taxaties in de soms meest ingewikkelde omstandigheden. In 2006 is Egbert parttime begonnen met een eigentaxatie-bureau,

Laagland taxaties. Inmiddels heeft het werk een dermate vlucht genomen dat hij nu fulltimezelfstandig taxateur is. Laagland taxaties doet Technische expertise, importtaxaties en waarde-taxaties.  

 

Indien na reparatie of onderhoud of na de aanschaf van een voertuig een discussie dreigt te ontstaan over de ontstane technische schade aan het voertuig, in de meest brede zin van het woord, kan een technisch onderzoek door een erkend expert een uitkomst bieden. Technische onderzoeken naar de aard, omvang en oorzaak van technische schaden aan voertuigen, worden door ons zeer deskundig uitgevoerd.

Behalve snelheid en deskundigheid zijn objectiviteit, onafhankelijkheid en korte communicatielijnen belangrijke criteria. Het uiteindelijke resultaat van het onderzoek wordt weergegeven in een rapport, dat in concrete bewoordingen beschrijft, wat alle feiten zijn en wat de aanleiding, oorzaak of reden voor de schade is geweest.

http://www.laaglandtaxaties.nl/

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com