NL Drenthe
Lezing | 07 februari 2023

Laden van elektrische voertuigen.

                                                     Afdeling Drenthe 

                                                             12 januari 2023

 

LADEN VAN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

De naderende elektrificatie van het moderne wagenpark heeft in de werkplaats nogal wat verandering tot gevolg. Onder andere het opladen van de batterij. Gebruikers zijn creatief en weten op allerlei manieren hun e- voertuig te laden. Maar of die creativiteit de veiligheid ten goede komt is nog maar de vraag.           

                   

De heer Leander Engelbertink, namens FOM (Focus Op Mobiliteit)  heeft zich al in vroeg stadium verdiept in de materie. Hij komt naar Assen om ons vertrouwd te maken met deze nieuwe techniek. Hij stelt een aantal vragen: Is laden aan het stopcontact de goede manier? Hoe herken je een kabel waarmee je 3 fasig kunt laden? Hoe werkt een laadpaal of Wall box? Hoe stel je diagnose bij een laadprobleem? Welke certificeringen en aanwijzingen zijn nodig bij het werken aan een laadsysteem? Hoe richt je de werkplaats in? De antwoorden op deze en meer vragen komen aan de orde bij het behandelen van deze nieuwe techniek.

Plaats:                                  TT Instituut, De Haar 17, 9405 TE Assen (afslag 31a)

Datum en tijd:                   Dinsdag 7 februari 2023, aanvang 19.45 uur

Vriendelijke groet, namens ATC Drenthe

Klaas van Haeringen

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com